Всичко за зодиите

Честни срещу нечестни – кои са най-големите лъжци в зодиака?

Кои зодиакални знаци са искрени и кои не

19.02.2020г. / 13 32ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъжата е верен спътник на хората всеки ден. Някои лъжат, за да предпазят чувствата на близките си, други – за да предпазят себе си, а някои защото имат задни мисли.

Причините да лъжем са много. Голямо значение за начина, по който прикриваме истината, има и зодиакалният ни знак.

Някои зодии са патологични лъжци. Те не могат да живеят и ден без да излъжат, защото не е в природата им да са искрени. Това, разбира се, невинаги ги прави лоши хора.

Кои са тотално откровените и патологични лъжци в зодиака? 

Овен 

За Овните честността е златно правило. Те не понасят да бъдат лъгани и затова подхождат по същия начин и към другите. Ако се наложи да скрият истината по-скоро биха премълчали, отколкото да се омотават в лъжи. Онова, което виждате в лицето на Овена, е онова, което и той мисли. Преструвките не са му по вкуса.

Телец 

Телците нямат навика да лъжат. Това не е в природата им. Те са надеждни, търпеливи, честни, практични. Обикновено нямат задни мисли.

Близнаци 

Близнаците не обичат да навлизат в рутина и мразят да са сами. Да са в компанията на хора ги блазни и им харесва. Готови са на всичко, за да ги харесват околните – шегуват се, привличат вниманието, винаги намират начин да кажат нещо забавно. Но обикновено това ги кара да живеят в заблуда, че имат много приятели. Те самите невинаги са честни. В един момент човек си мисли, че ги е опознал, но в следващия те показват другата си страна.

Сродна душа според зодията (част първа)

Рак 

Раците са винаги подозрителни, мнителни, ревниви. Те не са сигурни дори в себе си, камо ли в другите хора. Затова предпочитат да не са докрай искрени в отношенията си, дори с най-близките, за да се самосъхранят. Винаги търсят одобрението на другите, но самите те не са склонни да казват истината.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Анонимен ( преди 4 години )
Вие изкарахте, че всички са лъжци бре!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 1 rate down comment
.... ( преди 5 години )
taka e , i za bliznacite e viarno i za ovnite e taka .
отговор Сигнализирай за неуместен коментар