Всичко за зодиите

Какво кара различните зодии да изневеряват?

Всеки зодиакален знак има своите мотиви

15.10.2018г. / 12 25ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв 

Лъвовете обичат да бъдат звезди, особено във връзките си. Те обожават да привличат вниманието, да блестят, да бъдат обожавани. Ако усетят, че партньорът им не ги гледа със същия плам като преди, те губят интерес и започват да се оглеждат за нещо свежо.

Изневярата кара Лъва да се чувства отново на върха, сякаш никога не е губил обаянието си.

Дева 

Девите изневеряват в случай, че те и партньорът им са изключително заети и в заетостта си сякаш са оставили връзката си да изгуби своя чар и привързаност. Когато няма „заедност“ в отношенията, Девите започват да се дистанцират и да страдат.

Кои зодиакални знаци са по-склонни към изневяра

Обикновено Девата се чувства изключително виновна, ако изневери първа. Ще се поставя на мястото на партньора си и ще размишлява надълго и нашироко какво да прави, дали да признае, дали ще нарани половинката си.

Везни 

Везните имат склонността да се впускат в сериозни връзки преди реално отношенията да са станали наистина сериозни. Скоро след това те започват да се питат дали не са направили грешка и дали не са действали прибързано. Претеглят като на кантар отношенията си с бивши партньори. А много често се срещат с двама или повече едновременно с надеждата да преценят кой е най-подходящ.

Скорпион 

Трудно е да откриете зодиакален знак, по-страстен от Скорпиона. Ако той не усеща любовта страстно, ако връзката му не е зашеметяваща, ако партньорът му няма същия любовен капацитет като него, той изневерява.

Женски хороскоп за август 2018

Щом Скорпионът усети, че нещо липсва между него и половинката му, той става нервен, напрегнат, сексуално незадоволен и неможещ да потисне похотта си. Подсъзнателно Скорпионите имат приключенски дух по отношение на любовта и нечестността и липсата на тръпка могат да ги тласнат към изневяра.

Коментирай
2 rate up comment 1 rate down comment
.... ( преди 5 години )
tova za ovena ne e viarno . pone az niamam takova mislene.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар