Всичко за зодиите

Тъмната страна на Лъва

7 негативни черти от характера на зодията

10.08.2020г. / 07 45ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъвът е магнетичен и добродушен. Той обикновено е душата на компанията. Неговата управляваща планета е Слънцето и това си личи от неговото сияние. Щом влезе в помещението, то се озарява моментално от неговата аура. 

Лъвът обаче, като всяка друга зодия, има своите тъмни страни. Също както Слънцето има ярка страна, която виждаме, така има и тъмна, която е потънала в сенките на неразбираемото. 

Кои са най-мрачните черти от характера на Лъва?

1. Той е прекалено горд.

Лъвовете не падат по гръб. Тяхната гордост може да прерасне в крайна арогантност, суета, самопоглъщане. Лъвовете никога не си признават, ако са сгрешили и дори да го осъзнават, са склонни да предизвикат мащабен скандал, отколкото да се съгласят с поражението. 

Какво е детето от зодия Козирог?

2. Имат нужда винаги да са център на вниманието.

Тази черта е доста дразнеща за околните. Лъвовете обичат да привличат вниманието както вкъщи, така и в работата. Често това им пречи, защото ответната реакция на хората е да ги пренебрегнат, да започнат да търсят негативните им черти, да ги отблъскват. Свръхегото на Лъва се тълкува от хората като самонадеяност и нарцисизъм, което невинаги е така. 

3. Лъвът често изпада в депресии.

Когато демоните обгърнат Лъва, той се превръща в своята най-мрачна версия. Тъй като в повечето случаи Лъвовете подхождат с приповдигнат ентусиазъм, провалите ги смазват. Очакванията им са високи, а когато не се оправдаят, това ги съсипва, най-вече защото гордостта им е силно наранена. 

Хранене и диета според зодията – Овен

Коментирай
Свободно време