Всичко за зодиите

Тъмната страна на Лъва

7 негативни черти от характера на зодията

10.08.2020г. / 07 45ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

4. Злоупотребява с власт.

Егоцентричността на Лъва го тласка към използване на сила за постигане на някои цели. Лъвът е ловец по природа. Това го подтиква към крайни мерки, без той самият да го осъзнава. За околните обаче често това е проблем и действа отблъскващо, защото приемат Лъва като безскрупулен и суров. 

Свързани статии

Красивите представителки на зодиака

5. Лъвът е твърдоглав.

Изключително трудно е да разубедите Лъва, когато той си е наумил нещо. Докато сам не реши, че не е прав, той няма да си го признае и няма да промени посоката, в която е тръгнал. 

6. Лъвовете са егоистични.

Тази тяхна черта се проявява в определени ситуации, в които Лъвовете искат да постигнат нещо. През останалото време те са семейно ориентирани и са готови да направят всичко за близките си. По пътя си към успеха обаче те са непоклатими и за околните изглеждат като неспособни да зачетат чувствата на другите. Ето защо биват обявявани за егоисти.

С какво родените през август са толкова забележителни? 

7. Те са доминиращи.

Като господар на животинското царство Лъвът обича да е доминантен. Всичко трябва да се случва по негов образ и подобие. Той обича да контролира, да командва, да наставлява. 

4 зодии, които никога не биха изневерили

Като всяка зодия и всеки жив човек изобщо, Лъвът има своите добри и лоши черти. Той е многопластов и интересен, заради което си заслужава да имате поне един Лъв в близкото си обкръжение. Когато обича, Лъвът е изключително самоотвержен и всеотдаен. 

Коментирай
Здраве и красота
Свободно време