Интимно

Зодии, които имат гореща любов с Везните

Везните осигуряват баланса в една връзка

15.08.2018г. / 12 59ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Тяхната управляваща планета е Венера, сантиментални са и определено те осигуряват баланса в една връзка. Зодия Везни – лесно комуникират и създават приятелства, но се влияят от чуждото мнение. Имат нужда от внимание, ухажване, а с кои три зодии могат да създадат силна любовна връзка, вижте в следващите редове.

Везни и Водолей

Водолеят може да помогне на представителя на Везни да изрази своята сексуалност. Проблемът е, че родените под знака на зодия Везни са прекалено загрижени за мнението на другите хора, що се отнася до това как показват сексуалността си.

Когато става въпрос за сексуалността, Водолеят има съвсем различен подход, той просто не се интересува от мнението на никого. Вместо това, живее живота си в постоянно търсене на свобода от всякакви табута или ограничения.

Като два въздушни знака, те ще се чувстват свободни да споделят своите сексуални желания един на друг. Няма да се страхуват от експерименти, общуването им в спалнята ще е с лекота. Сексуалните им отношения трябва да са силен стълб на цялата им връзка.

От какъв мъж се нуждае една жена според зодията?

Везни и Близнаци

Въздушни знаци, което подсказва за тяхната ментална връзка и словесно разбиране. Когато представители на зодия Везни решават да бъдат заедно с някого, те избират половинката си, заради характера и непосредствената им природа.

Везни нямат причина да се съмняват в собствената си преценка и вероятно ще повярват на своите любими Близнаци във всеки случай, освен когато тяхната непочтеност е твърде очевидна. В замяна, Близнаците ще уважат нуждата на Везната да флиртува, за да бъде приета и обичана и от други хора. За Везните е важно да бъдат харесвани, дори и да нямат намерение да изневеряват.

Изборът на червило разкрива какви сте в любовта

Начинът, по който изразяват и развиват своите емоции, показва една завидна синхронност. Любовта между тях се случва толкова естествено, леко и може да достигне истинска дълбочина и чувственост, каквато има само между Близнаци и Везни.

Когато Везната се влюби, тя се превръща в хамелеон. Иска да разбере целия вътрешен свят на партньора си и с радост ще ги последва във всички дейности, но очаквайки същото в замяна. Що се отнася до секса, той наистина е вълнуващ.  

Свързани статии

Везни и Везни

Хубавото на любовната връзка между две Везни е това, че те изглеждат перфектните партньори. Могат да изградят силни взаимоотношения във времето. В секса следват рутина, в която се чувстват удобно.

Проблемите при тях могат да възникнат от липсата на инициативност и очакването другият да действа. От друга страна, тяхната психическа съвместимост ще им позволи да разберат взаимно нуждите си и да говорят за всичко, свързано със сексуалния си живот.

Везни с Везни споделят едни и същи ценности, събрани чрез подобни преживявания и взаимоотношения. Тези партньори ценят посвещаването, духовният подход към любовта, разумното поведение.

Коментирай