Интимно

4 зодии, които никога не биха изневерили

Просто не е в тяхната природа!

05.08.2017г. / 11 26ч.
Илияна Николова
Снимка: unsplash

Снимка: unsplash

Изневярата разбива сърцето. Тя може да накара човек завинаги да изгуби вяра в любовта. Веднъж претърпял изневяра, човек се съмнява в следващите си партньори сякаш всеки момент очаква сърцето и доверието му отново да станат на пух и прах.

Някои хора са ревниви по природа. Ревността ги прави мнителни и подозрителни. Други са освободени от подобни предразсъдъци, но това не означава, че една изневяра не би ги съкрушила.

Трудно е да откриеш партньор, който ще ти е верен до гроб. Изкушенията дебнат отвсякъде и дори хора с висок морал не са застраховани от изпадане в прелюбодейство.

Въпреки това представителите на 4 определени зодии са честни в любовта и никога не биха изневерили на половинките си. Кои са те?

Телец

В зодиака надали има по-лоялен партньор от Телеца. Това просто не е в природата му. Той толкова държи на интимните взаимоотношения и семейството, че мисълта за изневяра дори не се прокрадва в мисълта му.

Телецът е практичен и знае, че едно моментно увлечение никога няма да повлияе добре на изградените му семейни устои. Затова и никога не би рискувал щастието и връзката си заради подобно любовно лирическо отклонение.

Сродна душа според зодията (част първа)

Спокойно може да се каже, че Телецът е най-надеждният зодиакален знак и винаги можете да разчитате, че той ще остане до вас до последно.

Освен това, Телците са и най-лошите лъжци, така че няма шанс да не ги хванете в лъжа, ако изобщо са дръзнали да престъпят любовната клетва. Те си го знаят, което е още една пречка да изневерят.

Свързани статии

Дева

Девата има огромно сърце и обича с цялата си същност. Изневярата е против природата на Девите. Също така те са толкова практични, колкото и обичащи. Не биха си позволили да подложат честта си на риск, изневерявайки на любимия. Ако бъдат хванати, не биха понесли срама. Девите са едни от най-големите моралисти в зодиака.

Девата е много аналитична и рядко отдава сърцето си на несигурни партньори. Щом Девата е направила своя избор, определено има защо. Именно заради това не би рискувала щастието и статуквото си само заради една моментна забежка.

И тъй като Девите са много критични както към другите, така и към себе си, биха се изтормозили дълбоко, дори само ако мисъл за изневяра пробегне в съзнанието им.

Коментирай
6 rate up comment 3 rate down comment
Lina ( преди 6 години )
Не е вярно това.Познавам хора от тия зодии,които изневеряват,а Телци,риби,везни постоянно правят това.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
8 rate up comment 4 rate down comment
Starija hush ( преди 6 години )