Изневярата може да се случи на всеки. Тя е смятана за най-непростимото нещо в една връзка. Много хора губят вярата в партньорите си след такова събитие и не могат да продължат отношенията си по-нататък.

Дори да изглежда като най-непреодолимото нещо, за някои зодии изневярата не е най-лошото нещо в една връзка. Сред зодиакалните знаци се открояват четири, които биха простили подобна любовна обида.

Кои са тези така толерантни и разбиращи мотивите и поведението на партньорите си зодии?

Телец 

Телците са хора, които много сериозно се отнасят към своите връзки. Семейният уют е централен в тяхната ценностна система. Когато обичат партньора си, Телците правят всичко възможно да го накарат да се чувства специален и обгрижван.

7 признака на емоционалната изневяра

Когато разберат, че са измамени по този начин, те могат да изпаднат в тежка депресия, да се изолират от всички други, но не и от партньора си. Ще търсят отговорите, ще искат да разберат какво е предизвикало тези събития, ще направят всичко възможно да скрепят връзката и да опитат отново.

Поради силната любов, която изпитват когато са истински влюбени, Телците са наистина склонни да простят иначе непростими за други зодии действия, каквото е изневярата. Макар че невинаги е полезно за тях, Телците искат да преминат през проблема, вместо да избягат от него. Издръжливи личности са и не се отказват така лесно. Често това им вреди.

Какво да правите, ако са ви хванали в изневяра

Има и друг опасен момент – те не забравят случката, дори видимо да не изглеждат така. Таят гняв към партньора си, която в даден момент може да се превърне в ненавист и да отрови връзката им.

Рак

Раците могат да са суперемоционални и дори раздразнителни, когато са гневни или искат да се наложат във връзката. Въпреки това те са изключително съпричастни и емпатични натури, които са склонни да влязат в положението на другия и да разберат мотивите за действията им.

Те ще изслушат вашите причини и притесненията, които имате след случката. След това ще оценят ситуацията много внимателно и мълчаливо. Поради огромната нужда на Рака от любов, неговата прощаваща природа е изключително силна. Стига причините, поради които сте го извършили, да му се сторят основателни, той ще бъде готов да опита отново.

След изневярата – как да се справите без да се нараните един друг?

Освен това Раците са зодията, най-склонна към семейно консултиране. Те действително работят за решаване на проблемите във връзката, а не се опитват да ги заметат под килима. Те смятат, че само така могат да разберат партньора си и да си имат доверие отново.