Всичко за зодиите

5-те зодии, които искат да избягат веднага след сватбата

Свободолюбиви натури, които се съмняват в смисъла на понятието „завинаги“

22.04.2021г. / 13 51ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Сватбата би трябвало да е един от най-щастливите моменти в живота. Някои зодии обаче не мислят така. Веднага щом важното събитие мине и нещата навлязат в нормалния си ритъм на семейно битие, те започват да обмислят план за бягство.

Някои хора просто не са родени да бъдат брачни партньори. Смисълът на любовта за тях не се крие в подписа, в халката, в клетвите за вярност до края на живота. Ето защо още щом встъпят в брак те започват да кроят планове как по-скоро да избягат.

Тъмната страна на Козирога

Кои са най-свободолюбивите зодии в зодиака, които не си падат по брачните взаимоотношения?

Овен 

Овните са смъртоносна комбинация от огромно сърце и невероятно импулсивна спонтанност. Овенът има невероятно много любов за раздаване, но също така е готов да направи нещо необмислено, за да докаже обичта си. Бракът е едно от тези неща. Ето защо тази зодия често преосмисля поведението си след подписа и започва да съжалява, обмисляйки план за бягство.


Овенът е движен предимно от емоциите на момента. Когато е ядосан, той започва да действа преди да мисли, което му носи доста негативи. Когато пък е влюбен, той ще скочи в пропаст без дори да се замисли, сякаш е каскадьор в екшън филм или е самият Том Круз.

Ако Овен ви е предложил брак, винаги имайте едно наум.

Телец 

Телецът е човек, който по природа се носи на няколко сантиметра над земята. Когато е влюбен, цялото му съзнание е едно огромно сърце, туптящо без да мисли и преценява. Изключително спонтанната натура на Телеца му пречи да взима трезви решения. Когато е влюбен, идеята да създаде семейство с партньора си, му се струва като най-добрия възможен вариант. Скоро след това обаче нещата се променят.

Мианмарската астрология: Какво животно сте според деня на раждане

Телецът ще пожелае да избяга веднага щом осъзнае, че може да живее и без вас. Той не е от хората, които се обвързват завинаги. Ето защо бракът започва да го плаши след като страстта се уталожи.

Коментирай
32 rate up comment 0 rate down comment
.... ( преди 5 години )
obi4am muj - sukrovi6te , kogoto 4akam sled tolkova godini razmisli ot negova strana . nadiavam se da sme 6tastlivi dvamata.govoria bez nikakvi tulkuvania. dano ima i za nas 6tastie v tozi jivot, a ne samo tuk v neta
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Здраве и красота