Всичко за зодиите

Да се срещаш с човек от твоята зодия може да е доста трудно

Кои зодиакални знаци нямат проблем с връзките със същата зодия и кои имат

05.12.2018г. / 12 05ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Когато излизате с някого в началото винаги ви е интересно кога е роден, каква е неговата зодия. Така човек си прави своите първоначални изводи за съвместимостта на характерите, ценностите и странностите на партньора си според неговата зодия.

Казват, че противоположностите се привличат. Това невинаги е така при зодиите, защото е факт, че съществуват хармонични връзки и взаимоотношения между партньори от една и съща зодия.

Зодии, които имат гореща любов с Лъва

Когато споделяте отношения с човек от вашата зодия в много случаи е по-лесно, тъй като предварително знаете какво харесва, какво обича, кога точно предпочита да мълчи и какво би го извадило от равновесие. Това, разбира се, се случва, когато партньорът ви прилича на вас по много показатели.

Удобно би било да споделяте общи инстинкти и черти от характера, така че да можете да се допълвате в кризисни ситуации. Разбира се, аспекти като различните житейските преживявания и опитът в семейството и социума оказват влияние върху мирогледа на хората от която и да е зодия. Това прави различията доста трудни за преодоляване понякога.

Но дори на този фон все пак някои зодии успяват да изграждат прекрасни отношения помежду си, като Раците например. Ракът обича да се чувства уютно и щастливо с друг Рак. И двамата отделят време да се опознаят, да опознават и света заедно, да развиват емоционална близост един с друг, допускайки се взаимно в твърдите си черупки.

Телците също се спогаждат добре с друг Телец. Това обаче става само в случаите, когато единият Телец е либерален, а другият консервативен. Ако и двамата имат сходни принципи и склонност към инат и неотстъпчивост, връзката ще удари греда в даден момент.

С мъжете от тези зодии любовта е трудна

Везните също се справят чудесно с друга Везна. Връзките между тях са балансирани, защото тази зодия има афинитет към хармонията, мира и дълбоката емоционалност. По тези причини връзките между Везни могат да бъдат дълготрайни и щастливи.

Стрелците също се разбират перфектно с други Стрелци. Те обичат да учат заедно, да гледат филми заедно, да тренират, да установят рутина, от която и двамата партньори имат нужда.

Има обаче и зодии, които изобщо не биха могли да изкарат особено дълго заедно. Взаимоотношенията между тях стават твърде сложни, тъй като съществува непреодолимо желание за доминиране.

По тази причина Лъв не би могъл да изгради хармонични отношения с друг Лъв. На него му трябва внимание, светлините на прожекторите да са насочени към него. Той иска от партньора си да го обожава и цени. А какво ще се случи, ако и двамата партньори желаят същото? За да има щастлива връзка Лъвът се нуждае от партньор, който да не се държи като рокзвезда, а да бъде по-скоро фен.

Зодии, които имат страстна любов с Телеца

Свързани статии

Овен с Овен също не е добра комбинация. Взаимоотношенията в такава връзка биха били твърде сложни, за да просъществуват. Овенът е конфликтен и вроденото му желание за конкуренция няма да му позволи да даде възможност на партньора си Овен да има същите стремежи.

Близнаците биха се чувствали добре с друг представите на зодия Близнаци, защото със сигурност никога няма да бъдат отегчени. Това, което прави тяхната връзка невъзможна в дългосрочен план е споделената им нерешителност и непредвидимост. Винаги единият ще опъва нервите на другия до краен предел, създавайки условия за конфликти. Близнаците не са стабилна зодия, заради което се нуждаят от партньор, който да ги сваля на земята и да ги държи там.

Водолеят би харесал непрекъснатите разговори с друг партньор Водолей. Ще му е интересно, емоционално и любопитно, но склонността на Водолея да оставя нещата на повърхността ще попречи в даден момент. Връзката между два повърхностни Водолея ще си остане точно там – на повърхността. Водолеят ще се чувства добре, докато тези отношения са забавни и игриви. И нищо повече.

Когато за първи път откривате нова любов е вълнуващо да забелязвате съвместимостите и приликите между характерите ви. Тези черти обогатяват връзката и могат да я направят по-силна. Но еднаквостта понякога крие своите опасности. Това, че разпознавате себе си в някой друг невинаги означава, че ви очаква светло бъдеще. Слабостите и лошите навици също са там, както и трудностите в проявите на характера.

Коментирай