Свободно време

Зодии, които имат гореща любов с Лъва

Връзката между тях е като никоя друга

30.07.2021г. / 16 07ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Негова управляваща планета е Слънцето. Рядко може да го сбъркате с друг зодиакален знак, защото Лъвът се отличава от всички останали. Той има силна енергия, горделив е, роден лидер. Любовната връзка с него не прилича на никоя друга. Кои са трите зодиакални знаци, с които си съвпада най-много в любовта, вижте в следващите редове. 

Лъв и Водолей

Лъвът е кралят на зодиака, а Водолеят сякаш е там, за да го свали и да се бори за независимост.  Представете си привлекателността и страстта между два толкова силни индивида.

Сексуалният им живот е борба и невероятно преживяване за двамата. Освобождаващо, но топло и страстно, чувствено, но все още интересно. Когато намира истинска емоция, в крайна  сметка Водолеят може да започне да уважава краля. 

Красотата на сексуалния им живот е в неща, които те могат да научат за телата си, тяхната увереност и начинът, по който гледат на половия акт.  Двамата партньори формират силна връзка чрез просто гравитационно действие, което Слънцето има над Уран, управляващата планета на Водолея.

20 отличителни черти на зодия Лъв

Лъвът, точно като Водолея трябва да намери любовта в живота си. Докато Лъвът е Слънцето, другият е мълния и обикновено излиза в дъждовния ден.  Това е точно това, което те трябва да разберат - има време и за двамата да блестят и не застрашават взаимно шанса си да го направят.

Когато Лъв се влюбва, целият свят го чувства и човек няма начин да не го забележи.

Водолеят може да скрие своите емоции и често има проблеми да изразява и да признава как се чувства.  Топлата и емоционална природа на Лъва помага на другия да изрази любовта си. 

Единственото нещо, което може да застраши емоционалната им връзка е тяхната вечна битка с егото и те трябва да ѝ обърнат внимание, и да не бъдат твърде горди, за да се отдадат на любов.

Лъв и Близнаци

Тези две зодии са много добра комбинация, когато става въпрос за секс, защото Близнаците придават вълнуваща нотка на взаимоотношенията, идеи, докато Лъвът носи енергия, любов и креативност. Сексуалният им живот може да бъде стимулиран от техния интелект и комуникация, защото и двамата разчитат на съзнателното си Аз и на своя ум. Ако Лъвът се чувства стабилен в интимен план, може да създаде дълготрайна връзка с Близнака. 

От друга страна Близнаците рядко свързват дълбоката емоция със сексуалността, но Лъвът може да бъде правилният партньор и да го научи какво е истинска интимна връзка. И двата знака искат да  експериментират. 

Какъв брак ви очаква с представител на зодия Лъв?

Могат да имат много забавни моменти, да прекарат повече време в смях и забавление и за другите те изглеждат като перфектната двойка.  

Основното предизвикателство е разликата в подхода им към промените и те трябва да направят място за малки корекции в поведението си, ако искат връзката им да продължи.

Лъв и Стрелец

Когато започнат да се срещат, тяхната сексуална връзка може да се окаже изненада и за двамата, защото те ще се чувстват освободени, за да разкрият себе си пред другия. Най-доброто, което биха могли да направят, е да използват трона между своите Слънца и да изграждат взаимно самочувствието си.

Свързани статии

Най-доброто нещо за сексуалния им живот е страстта, която споделят. Лъвът е там, за да разпали огъня на страстта, а Стрелецът да задейства неговото разширяване. И двамата умеят да се наслаждават не само на телата, но и на умовете си. Умеят да споделят любовта и емоциите си и действат според импулсите си.  

Конфликтите между тях могат да бъдат доста агресивни, не защото сами по себе си са агресивни, а защото два огъня създават още по-голям огън. 

Когато се влюбят, това изглежда като най-топлата любов на планетата Земя. В повечето случаи това ще бъде достатъчно, за да се преодолеят трудностите по пътя им, но понякога тези партньори са склонни да забравят действителната си чувствителност. 

Коментирай
Свободно време