Всичко за зодиите

6 зодии, които никога не се учат от грешките си

Не всеки умее да посрещне тези трудни уроци

25.01.2019г. / 14 37ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Риби

Рибите са толкова чувствителни и движени от емоциите, че рядко може да се говори за прагматизъм и разум при тях. Те осъзнават грешките си в повечето случаи, но болката от допускането им минава със зарастването на раните. След това, когато горчивината отшуми, те прощават (ако става дума за човек) или забравят (ако става дума за ситуация), слагат розовите очила и продължават напред.

Мъжете от кои зодии изневеряват най-често

Свързани статии

Везни

Двойственият начин на живот, който Везните са склонни да водят, ги кара да са едновременно добри и мили с всички, докато ги съдят за грешките им. Това е една от лошите им черти, която им пречи да виждат собствените си грешки и да се учат от тях.

Везните са известни с любезността и приятелското си отношение, но дълбоко в себе си тази зодия смята останалите за глупаци, често заблуждавайки се, че на нея няма да ѝ се случат нещата, които се случват на другите. Интересното е, че дори да претърпят крах, Везните продължават да гледат по този начин на живота.

5 двойки зодии, които са съвместими само за секс

Стрелец

Стрелецът ще отрича до последно, ако е направил грешка и още повече ако някой му я навира в лицето. Ще отказва да признае истината с всички средства. Стрелецът прекарва много време, опитвайки се да изкриви истината, вместо да се поучи от нея.

Коментирай