Всичко за зодиите

Какви изненади правят мъжете от различните зодии

Романтика и любов

16.09.2020г. / 08 25ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Стрелецът е най-големият пътешественик в зодиака. Любимата му изненада е пътуването до някоя интересна дестинация без предварителна подготовка и много багаж. Те обичат спонтанността. Харесва им да избягат от сивото ежедневие с любимата си дама. Това ги кара да се чувстват живи.

6-те най-интуитивни зодии, за които другите са отворена книга

На вас може да ви се струва, че той няма план, но всъщност не е така. Стрелците подготвят плана си много внимателно. Способни са да го кроят със седмици без да ви кажат и думичка. Изпитват истинско удоволствие да се насладят на изненаданото ви лице, когато научите какво ви предстои.

Козирог

Мъжът Козирог е човек на самоконтрола. С течение на времето ще откриете, че неговите изненади са изпипани до най-малките детайли. Козирогът не обича да е неподготвен и да не знае какво да очаква от всяка ситуация. Той ще знае къде точно да ви заведе, ще има представа как точно ще протече вечерта и най-вече – местата, на които ще ви заведе, ще са прецизно подбрани според неговите и вашите вкусове.

Козирогът е кавалер, истински старомоден рицар. Очаквайте да ви поднесе цветя, да ви отваря вратата на автомобила, да ви подава ръка. Той се наслаждава на възможността да демонстрира своята мъжественост. Не се учудвайте, ако изобщо не ви позволи да платите сметката или да си я разделите. Ще го обидите.

Водолей

За хората, които са истински романтици, Водолеите са вятърничави и безотговорни партньори в любовта. Те винаги намират начин да се провалят, когато са на среща или изобщо във връзката си. Не са сантиментални и затова най-голямата романтична изненада от тяхна страна би била именно проява на такъв жест, който не е типичен за тях. Най-често това е планирана дейност, която ви е любима. С този жест той показва, че ви е слушал внимателно, защото знае какво ще ви хареса.

Защо жените Водолеи са толкова интересни?

Ако връзката ви се задълбочи с времето, той ще започне да обръща все повече внимание на нуждите и желанията ви, което си е истински напредък.

Риби

Рибите са един от най-романтичните зодиакални знаци. Те си падат по класическата романтика на свещи, нежна музика, вкусна храна, прегръдки на дивана. Тъй като мъжът Риби е много талантлив, той може да ви изненада и с някакво артистично изпълнение, с което да ви накара да се почувствате специални. То ще е изцяло вдъхновено от вас и любовта му към вас.

Коментирай