Всичко за зодиите

Какви изненади правят мъжете от различните зодии

Романтика и любов

16.09.2020г. / 08 25ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Всяка зодия има своите представи за романтика. Някои зодии не са никак романтични, но въпреки това имат своя начин и подход в изразяването на любовта си. Какви изненади предпочитат да правят мъжете от различните зодии? Ето какво да очаквате от всеки от тях.

Овен

Овенът обожава да играе водеща роля във връзката. Той е романтичен и е чудесен изобретател на любовни изненади. Способен е да се появи на прага ви с любимите ви цветя, да ви предложи веднага да се облечете подобаващо, за да ви изведе на вечеря в чудесен ресторант. Овните са изключително внимателни към детайлите, когато правят изненади. Дори да сгреши в избора си на изненада, той няма да се откаже, докато не уцели вкуса ви и не ви накара да сияете от щастие. Знайте, че задължително трябва да го похвалите за усилията.

Как лъжат различните зодии

Телец

Мъжът Телец е търпелив и чувствен любовник. Той невинаги поема инициативата за изненади, но е способен да излезе от зоната си на комфорт, за да се постарае да направи любовен жест. Най-често това е романтична среща на свещи с вкусна храна вкъщи. Телците обичат уюта на дома, така че той е най-често предпочитаното място.

Очаквайте разнообразие от вкусни лакомства, осеяни по пътя към спалнята. Той ще ви предразположи и с романтичен нежен масаж. Може и да ви предложи да похапне от вкусните хапки от голото ви тяло.

Близнаци

Като много социална и общителна зодия, Близнаците винаги намират начин да са заобиколени от хора по всяко време. Те се вълнуват от това да научават нови неща за хората и местата, които посещават. Възможно е партньорът ви Близнаци да ви заведе на шумно оживено място, където да е подготвил интересни приключения за вас. Може да ви се обади и да ви изненада с миниваканция, за която не сте и подозирали. Ще ви посрещне с думите „стягай багажа без да ме питаш къде отиваме“.

Рак

Раците са домошари. Те не са от спонтанните мъже, които обичат да изследват света навън. Подобно на Телците предпочитат уюта на дома. Въпреки това те са сантиментални и романтични натури. Ще ви изненадат в кухнята след дълъг работен ден и ще ви поглезят с вкусни ястия. Любители са на хубавото вино. Мъжът Рак ще се постарае цялото ви домашно преживяване да е подобаващо гарнирано с красиви декорации из цялото жилище, романтични свещи, листенца от рози и приглушена светлина.

Мъжки грешки според зодията, когато ви харесват

Коментирай
Здраве и красота