Всичко за зодиите

Как различните зодии се справят с развода

Всеки има своя начин

13.07.2019г. / 07 17ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Стрелците притежават свободен дух. Ако започнат да се чувстват притиснати или не на мястото си в брака, няма да чакат дълго преди да поискат развод. Не им трябва да мислят дълго, докато определят чувствата си. Способни са да скочат от брак към развод и нова връзка за броени дни. Често го правят, за да изтрият болката от неуспеха, в много случаи отново безуспешно. Може да се окаже наистина голямо предизвикателство за един Стрелец да се задържи задълго в брака си, особено ако се появи и нотка на съмнение. Егоцентрични са и до някаква степен притежават нарцистичен подход към половинките си.

6 зодии, които стават перфектни лидери>>>

Козирог

Козирозите ще се опитат да направят и немислимото, всичко по силите си, за да спасят брака си. Готови са да жертват себе си само и само да си дадат втори шанс. Козирогът е аналитична зодия, затова ще разнищи проблемите във връзката докрай, за да се опита да ги поправи. Те не могат да се примирят с мисълта, че връзката и усилията им могат да се провалят. Ако партньорът на Козирога му изневери и то неведнъж или направи нещо друго непростимо, емоционалната стена ще бъде издигната и преговорите ще приключат мигновено. Козирозите не правят компромиси с достойнството си. Когато бъдат предадени са непоколебими.

Водолей

Водолеят никога не иска да е лошият във връзката, брака и дори в развода. Ако се стигне дотам, той няма да признае вината си, защото все пак до развод се стига взаимно. Вината не може да е само едностранна. Не и за Водолея. Не обичат, когато партньорът им стане прекалено емоционален в разделите. Чувстват неудобство. Може да се опитат да манипулират ситуацията така, че партньорът им да започне да вярва, че вината за раздялата е негова. Водолеите обожават да са заобиколени с хора. Самотата ги плаши и влудява. Затова дори да са в развод, те ще намерят начин да открият нова връзка и да извлекат ползи от старата.

5-те зодии, които изневеряват най-често>>>

Риби

Рибите изискват много грижи и внимание към себе си от партньорите си. Ако не го получат, започват драмите и разделите, понякога по няколко пъти. Те са зодия, която се врича в искрена вярност и очаква същата отдаденост от половинките си. Когато не я получат, могат да станат язвителни и мрънкащи. Започват да се затварят в себе си, да се депресират, да се чувстват нещастни и да се изолират от света. Рибите дават втори, трети, пети шансове. Нужно им е доста време, за да сложат точката.

Коментирай
2 rate up comment 2 rate down comment
.... ( преди 4 години )
az biah preglutnala i prejiviala lujata o6te mnogo godini predi da nastupi su6tinskoto razdeliane
отговор Сигнализирай за неуместен коментар