Всичко за зодиите

Как всяка зодия показва любовта си към партньора

Всеки има своя начин

24.09.2019г. / 11 05ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Действията говорят по-силно от думите. Това важи и за изразяването на любовта и отдадеността към партньора. Различните зодии имат свой собствен начин да покажат колко държат на любимите си хора. Въпреки че изразяването на обичта е твърде индивидуално, съществуват някои общи черти между представителите на отделните зодии. Ето как всяка зодия засвидетелства любовта си към партньора.

Как различните зодии се справят с развода

Овен

Овните са инатливи и доста нетърпеливи. Те показват тази своя страна от характера не само в личните отношения, но и в работата и общуването си с хората около тях. Когато искат наистина да изразят обичта си към партньора си, те ще са готови да се съгласят да направят нещо, което изобщо не им е по вкуса. Например, ще играят на бинго, на шах, на монополи, ще се посветят на някаква доброволческа кауза, важна за любимия им човек, ще отидат на караоке бар, въпреки че го мразят.

Телец

За да изрази признателността и чувствата си към половинката, Телецът ще приготви вкусна вечеря, която ще сервира в романтична обстановка. Менюто няма да е нещо сготвено просто така. То ще е внимателно планирано и подбрано според вкусовете на любимия човек. Телците обожават храната и ще се постараят да е нещо не само вкусно, но и добре поднесено и аранжирано с красиви съдове и декорации за трапеза.

5 зодии, които не се интересуват от чуждото мнение

Близнаци

Близнаците са добри в намирането на подходящите думи, за да изразят любовта си. Но понякога думите не са достатъчни. Затова те изразяват любовта си, като пишат любовно писмо или съобщение. То съвместява думите и любовното действие. Може да изглежда старомодно, но е мил акт, на който много Близнаци са способни.

Коментирай
Свободно време