Какво впечатление правят отделните зодии на първа среща?

Лъв

Лъвовете тровят отношенията си, като винаги настояват да са прави. Те са тези, които взимат с пълни шепи от връзката, но без да дават. Това е и в основата на повечето им конфликти с партньорите.

Една от най-големите грешки на Лъвовете в любовта е, че се държат сякаш партньорите им са неравностойни за тях, все едно са тяхна собственост. Гордостта и самочувствието на тази зодия са високи и в много случаи това замъглява преценката им, карайки ги да се чувстват като господари във връзката – титла, с която всъщност никой не ги е удостоявал.

Дева

Девата винаги настоява да е права. При възникнал спор тази зодия прави всичко възможно да открие доказателства в своя полза, дори да трябва да извърти истината. Девите не умеят да се поставят на мястото на другите. Те гледат света само от своята гледна точка, която смятат за единствено меродавна.

Всячески се опитват да убедят и околните в идеите си, което с течение на времето нагнетява огромно напрежение в отношенията им с хората, най-вече половинките. Токсичността идва до голяма степен от постоянното изразяване на несъгласие с другите. Често Девите се държат така, сякаш различното мнение на другите е акт на предателство към тях самите.

Зодиите, които стават най-добрите бащи