Везни

Везните убиват връзките си, като се преструват дълго време, че всичко е наред. Вместо да изразят мнението си, дори да се стигне до конфликт, който поне да бъде решен, те мълчат.

Изсмукват цялата възможна негативна енергия от потискането на емоциите си, ядосват се, но привидно никой не разбира как се чувстват, както партньорът им, така и близките им. Тази стратегия е много погрешна, защото партньорът им осъзнава, че има проблем чак когато Везните избухнат. Намеренията на Везните изобщо не са такива, но крайният резултат е налице и той често е пагубен за връзката в дългосрочен план.

Астрологична прогноза за 2020 година

Скорпион

Тази зодия е цар в отравянето на отношения не само с половинките, но и с приятели и колеги. Една от най-често срещаните грешки на Скорпиона е, че казва „не“ механично. Той е свикнал да отказва всичко на всички, само и само да си осигури комфорт и спокойствие.

Това е една от зодиите, които обичат да контролират всичко, да се правят на диригенти и пълководци, които диктуват положението във всеки един момент. Такова отношение обаче е крайно вбесяващо за партньорите им и ги кара да се настървяват срещу тях. С течение на времето отношенията във връзката стават все по-обтегнати, докато не се стигне до момент, който граничи с омразата.