Всичко за зодиите

Как всяка зодия се справя със социалната изолация

Изпитание, на което всеки реагира различно

24.03.2020г. / 10 50ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Пандемията от коронавирус COVID-19 накара много хора по света да си останат вкъщи, за да може разпространението на вируса да се ограничи. Социалната изолация се отразява по различен начин на всяка зодия.

Някои зодиакални знаци поначало предпочитат уединението в дома, други не могат да живеят без социален живот.

Как се отразява социалната изолация на всяка зодия?

Овен

Овните са много подготвени в бедствени ситуации. Извънредните моменти за тях са повод да покажат на близките си с какви невероятни запаси разполагат. Те са предвидливи, навреме са се снабдили с всички лекарства от първа необходимост, в шкафа си имат хранителни продукти с дълга трайност и са готови да помагат на любимите си хора. Енергичността им обаче скоро след началото на социалната изолация ги кара да обикалят в дома си като лъвове в клетка. Имат нужда от социални контакти и непрекъснато изпитват пориви да се обаждат на приятели, да провеждат видеоразговори с близки, да се включват в онлайн спортни практики.

6 от най-критичните зодии в зодиака

Телец

Телците рядко напускат дома си, тяхната крепост. Те са домошари и домашният уют ги кара да се чувстват най-добре. Социалната изолация е приятна за тях и не би разклатила психиката им за дълго време. Ако имат достатъчно запаси от храна ще се чувстват още по-щастливи и спокойни.

Близнаци

Първите 24 часа в самоизолация са приемливи за Близнаците, но нататък става все по-трудно да я понесат. Те са енергични, бъбриви, общителни и дейни, затова стоенето вкъщи не е любимото им занимание. Те ще изчетат всички книги на рафта, ще изгледат филмите, за които не са имали време, ще изчистят къщата, ще преподредят, ще направят план за следващата седмица, ще намерят време за разкрасяване и грижа за тялото, ще направят безумни покупки онлайн и какво ли още не, докато не се изчерпа цялата им енергия. А тя е почти безкрайна.

С кои 3 зодии всеки знак може да има щастлива любов?

Коментирай