Всичко за зодиите

6 от най-критичните зодии в зодиака

Съдят, критикуват половинките си и провалят връзките си

05.07.2023г. / 10 17ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Съзнателно или не често пъти проявяваме критичност към половинките си. Когато сме градивно критични, това би подобрило отношенията ни с партньора и би допринесло за подобряване на отношенията във връзката. Когато обаче не умеем да правим разлика между градивна и разрушителна критика трябва да сме готови да посрещнем последиците от нея.

Как всяка зодия убива връзките си

Много често приемаме половинките си за наша даденост и като такава по презумпция смятаме, че каквото и да им кажем, те няма да се обидят, ще ни разберат, ще си вземат поука. Опитът показва, че в повечето случаи става тъкмо обратното. Това, че някой ни е близък не означава автоматично, че можем да го критикуваме до безкрай, да го съдим и да се отнасяме с него като с наше притежание.

Сред зодиите се открояват 6 най-критични и осъждащи знака, които в много случаи постигат не друго, а разруха и отравяне на връзките си точно заради свръхкритичната си природа. Кои са те?

Какво означава любовта за всяка зодия

Везни

Една от най-изненадващите черти на Везните и същевременно една от най-лошите е тяхната склонност към ужасна критичност. Те го правят пасивно-агресивно, което може да влуди партньора им и да го извади извън релси. Тяхната постоянна и нарастваща с времето осъдителност може да накара и най-търпеливия човек да ги намрази и да започне да изпада в ярост всеки път, щом усети осъдителната нотка в гласа им.

Везните намекват, мрънкат, говорят какво те биха направили в дадената ситуация, дават примери, а понякога дори директно контрират партньорите си. С течение на времето Везните се интересуват все по-малко от идеите, чувствата, разсъжденията или действията на партньорите им, освен ако нещата не се случват по техния начин.

Близнаци

Понякога е невъзможно да си партньор с Близнаци. Спомнете си първата ви среща. Животът ви е бил пълна каша, Близнаците са се появили в точния момент, грабнали са ви на приключенските си криле и са ви измъкнали от кашата, карайки ви спонтанно да се влюбите в свободолюбивата им бъбрива природа. Мислели сте си, че са като пратен ангел, който ви е спасил от всичко, което ви е мъчело в миналото. Докато не идва моментът, в който постепенно, бавно и мъчително започват да ви заливат с критика, да ви съдят за всичко, което правите и казвате и да ви карат да изпитвате съмнение в собствения си характер.

3 зодии, които често остават приятели с бившите си

С времето Близнаците започват да мразят партньора си толкова силно, че направо го презират. Той определено го разбира и усеща и то по трудния начин. Близнаците извайват връзката си и партньора си по техен вкус, докато в един момент не извадят дългия емоционален меч и не посекат душата ви на две без дори да се поколебаят.

Коментирай
Свободно време