Всичко за зодиите

Кои храни са полезни за вашата зодия

Помагат да бъдете в добра форма

29.07.2020г. / 09 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Знаем, че здравословното състояние и храната са пряко свързани. Храната, която избираме да консумираме всеки ден, може да повлияе на нашето здраве. Да се чувстваме мудни, раздразнителни, да имаме повишен апетит за вредни храни или пък да бъдем енергични и в добра форма. Вие избирате! Ние споделяме някои полезни храни за всеки зодиакален знак, за повече здраве.

Зодия Овен

Хората, родени под този знак обикновено се радват на добро здраве и имат силен имунитет. Здравословната им диета трябва да се състои от храни, които могат да поддържат черния им дроб и бъбреците здрави. Храни като маслини, краставици, спанак, боб, банани са полезни за тях.

10 храни под 10 калории, които да ядете за отслабване

Зодия Телец

Телците имат голям апетит, затова трябва да внимавате с тежките храни и да добавите към менюто си такива, които са полезни за щитовидната жлеза и намаляват риска от запек. Консумирайте йодирана сол и обогатете менюто си с боровинки, карфиол, ленено семе, хрян.

10 храни, топящи корема

Зодия Близнаци

Близнаците са твърде емоционални, което често води до проблеми с нервната система, но те трябва да се грижат и за белите си дробове. Зеленият фасул, прасковите, сливите, спанакът, рибата, морските дарове и дивият ориз, са сред едни от най-полезните храни за тях. Хапвайте също и портокали, грейпфрут, стафиди, ябълки и бадеми.

Коментирай