Всичко за зодиите

10 грешки, които зодия Близнаци прави в любовта и връзките

Къде най-често грешат в отношенията с партньорите си

16.05.2021г. / 07 47ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Близнаците са въздушен знак и като такъв те са изключително комуникативни и социални. Запознанствата и връзките са висша ценност за тази зодия. Да общуват с хора и любими същества за тях е психически стимулиращо преживяване, което ги прави истински интересни за околните.

20 отличителни черти на зодия Близнаци

Ако имате връзка с Близнаци, вероятно знаете, че никога няма да ви е скучно. Близнаците измислят нови и забавни неща непрекъснато по простата причина, че обожават приключенията и нещата бързо им омръзват. Лошото е, че и във връзките подхождат по същия начин. Ако не сте достатъчно интересен партньор според тях, ще ви зарежат без да им мигне окото и ще скочат на следващата връзка без угризения.

Близнаците са известни с това, че имат дълъг период на внимание към половинките си. Но това не означава, че няма да започнат да търсят нови занимания с по-интересен партньор, ако старият им доскучае. Ако успеете да задържите интереса на Близнаците към себе си ще имате удовлетворяваща и вълнуваща връзка.

Всичко, което трябва да знаете за зодия Близнаци

Кои обаче са грешките, които Близнаците допускат в любовта и връзките?

1. Лесно се отегчават.

Близнаците се управляват от планетата Меркурий, която е управител на пътешествията и приключенията. Това прави тази зодия бързо мислеща и гъвкава. Бързата и енергична природа на Близнаците контролира тяхната склонност към краткотрайно внимание и към лесно отегчение в любовта и всичко, което правят. Когато се отегчат, те невинаги преустановяват връзките си, но се държат по начин, който кара половинките им да чувстват студенина и пасивна агресия от тяхна страна.

2. Редуват горещо и хладно отношение към партньорите си.

Близнаците са двойствени личности. Тяхното поведение към половинките им често е противоречиво и изпраща смесени сигнали, от което партньорите им губят почва под краката си. Близнаците в единия момент са обичащи и обгрижващи с цялата топлота, на която са способни, а в следващия момент са толкова хладни, че партньорът им има чувството, че е мразен, а не обичан.

Защо е лесно да се влюбиш в жена от зодия Близнаци

3. Лъжат почти непрекъснато.

Близнаците са едни от най-изкусните лъжци в зодиака. Те лъжат за всякакви неща, дори и за незначителните. В техните очи това дори не са лъжи, но за партньорите им това е сериозен проблем. Дори когато не се налага да лъжат, Близнаците го правят просто за спорта. Изпитват сериозни трудности в откритостта и честността, което често влошава връзките им.

Коментирай
2 rate up comment 1 rate down comment
anonimen ( преди 2 години )
ne sme zodii i polvinata i poveceto tuk e gluposti
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Притчи, мъдрости, цитати