Всичко за зодиите

Пълнолуние в знака на Рак – силна енергия, която ще усетим

Добре е да медитираме или да спортуваме

17.01.2022г. / 14 49ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 17 януари ни очаква първото пълнолуние за 2022 година. То ще бъде в знака на Рак. Луната обича да е в знака Рак, там се чувства най-добре, а енергията на пълнолунието ще бъде усетена от всички нас. Всъщност 3-4 дни преди пълната Луна, ние ще усетим влиянието на това събитие.

Женски хороскоп за януари 2022

Пълнолунията са време на освобождаване и отпускане и ще трябва да обърнем внимание на това при пълнолунието в Рак. Може да има тежест във въздуха, което означава, че трябва да положим съзнателни усилия, за да се отърсим от всичко, което ни задушава или ни кара да се чувстваме безсилни. Това ще се дължи на Плутон, която обикаля близо до пълнолунието, оказвайки своето влияние върху чувствителните лунни енергии.

Плутон е планетата на силата, така че вниманието ни може да бъде привлечено от динамиката на силата в нашия живот. Там, където се чувстваме най-силни или там, където се чувстваме най-безсилни.

Месечен хороскоп за януари 2022

Понякога влиянието на Плутон може да ни накара да се почувстваме сякаш нещо ни притиска, а това може да окаже негативно влияние върху комуникацията ни с другите. Постоянното чакане или зависимостта ни от действията на другите може да ни постави в безсилно положение. Ето защо е важно да внимаваме със своите мисли и действия.

Не бива да чакаме да се случат неща, за които вече имаме ясни знаци, че не биха могли, както не бива и да забравяме за своите ценности. Ще бъде важно да се настроим на спокойна вълна, без значение действията на другите или климата, който ви заобикаля.

Любовен хороскоп за януари

Всички, които ще почувстват някаква потискаща енергия по време на това пълнолуние, трябва да знаят, че Вселената ви подкрепя, за да се отърсите от нея, използвайки силата на движението. Движението може да бъде много „лечебно“ – бягане, спортна активност, танци или разходки. Всичко това може да ни помогне да намалим негативните мисли и напрежението.

Свързани статии

Не забравяйте и за мантрите с положителен заряд. Тук може да видите няколко идеи. Но ще усетим и енергията на Нептун, която ще бъде в хармония с пълнолунието. Нептун е планетата на мечтите и духовния растеж, той ни напомня за връзката ни с цялата Вселена.

През каквото и да преминавате, знайте, че не сте сами и че тъгата ви скоро ще отмине. Енергията на Нептун може да бъде използвана за подобряване на медитацията, за свързване с интуицията, за реализиране на творчески проекти.

Като цяло, пълнолунието в знака на Рак ще доведе до някои моменти на хармония, но също така и на известна тежест. Ще бъде важно как общуваме с останалите.

Снимка: iStock

Коментирай