Всичко за зодиите

Любовен хороскоп за януари

Вълнуващ месец за любовта

29.12.2021г. / 14 53ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Още в началото на годината много представители на зодиака ще се почувстват по-решителни по отношение на любовните въпроси. Луната в Овен в този период, ще окаже влияние върху нашите чувства и емоции. Готови сме за нещо ново и вълнуващо и ще можем да осъществим голяма част от намеренията си. Какво ви очаква според зодията? Вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

Зелени светлини за любовта още в началото на новата 2022! Венера ви изпраща страст, скъпи Овни. Но не бързайте, тъй като може да се окаже, че сте в сложна ситуация или твърде бързото развитие на събитията да ви обърка. Всъщност може да имате проблеми с разграничаването между любов и желание, дори ако влюбването е истинско.

Любовен хороскоп за 2022

Верни на себе си, вие ще се опитате да наложите идеите си на половинката ви. Възможно е дори да бъдете малко непокорни, неотстъпчиви и това да доведе до някои разногласия с любимия човек. Необвързаните представители на зодията определено няма да скучаят. Ще се впускате във флиртове и интересни запознанства, интимни преживявания. През януари може да не създадете нова връзка, но определено няма да сте разочаровани от емоции.

Коментирай