Всичко за зодиите

Новолуние в знака на Водолей на 1 февруари – време е за напредък

Коя планета ни носи награди

31.01.2022г. / 15 01ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Посрещаме най-романтичния месец с новолуние в знака на Водолей, което се пада на 1 февруари. Новолунията представляват началото на нов лунен цикъл. По време на новолуние разчистваме ненужното от живота си, особено в дома си, тъй като това подобрява и потока на положителната енергия.

Талисмани за късмет за зодия Водолей

Новолунието във Водолей определено ще ни подейства и вдъхновяващо. Този зодиакален знак притежава силна въздушна енергия и всички действия, които предприемаме, за да внесем нова енергия в живота си, вероятно ще вдъхновят нови начини на мислене, както и нови и свежи идеи.

Любовен хороскоп за февруари

Можем да използваме това лунно събитие, за да прочистим мислите си, дори да ги детоксикираме от негативното, бъркотията. Въпреки че енергията на новолунието може да носи положителни вибрации, трябва и да обърнем внимание на някои неща. Последните ретроградни дни на Меркурий ще засегнат това новолуние, което означава, че трябва да бъдем малко търпеливи.

Ретроградният Меркурий е период за размисъл и преразглеждане на миналото, чувстваме се сякаш правим стъпки назад, а не напред. Хубавото е, че ще усещаме енергията на тази планета до около 5 февруари, тъй като дори след приключване на ретроградната ѝ фаза, все още се усеща леко напрежение.

Китайски хороскоп за 2022 година

Другият важен фактор по време на новолунието във Водолей е влиянието на Сатурн, чиято енергия понякога може да бъде твърде рязка, неудобна. Сатурн изисква от нас да задаваме трудните въпроси, но също така и да сме сигурни, че думите ни ще са в съответствие на действията ни. Тази планета винаги ни дава някои уроци, с които да проверим своята реалност.

Възможно е да се изправим пред нещо, за което не сме поели отговорност в живота си, или да открием, че сме изправени пред предизвикателство, което е необходимо, за да постигнем целите си. Не бива да забравяме, че когато Сатурн е намесен по някакъв начин, на нас ни се дават възможности за растеж и успех, а предизвикателствата ще са такива, че да можем да се справим с тях.

Женски хороскоп за февруари

Дори и да ни е трудно, не бива да забравяме, че ни очакват награди, защото Сатурн винаги оставя такива. Дългосрочните цели, които сме си поставили ще се осъществят, но само ако сме упорити.

Друга космическа сила, която няма да остане незабелязана е тази на Юпитер и Уран. Две планети, които ще ни носят късмет, положителни промени в начина ни на мислене, в това да премахнем онези бариери, които сами си поставяме.

Снимка: iStock

Коментирай