Всичко за зодиите

Пълнолуние в знака на Везни на 16 април – ще събудим женската си енергия

Възможно е и да сме по-напрегнати

15.04.2022г. / 15 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 16 април ни очаква пълнолуние в знака на Везни. Пълнолунията винаги са важен момент. Сега онези сфери на живота, в които е имало напрежение, ще налагат нашето връщане, за да направим необходимите промени и да намерим нов път към хармонията.

Енергията на пълнолунието във Везни ще усетим 4-5 дни преди неговото настъпване. Възможно е да сме по-напрегнати, особено ако има нещо, което се налага да бъде освободено от живота ни. Ето защо ще бъде важно да овладеем емоциите си.

Таро карти за април за всяка зодия

Една от планетите, която ще бъде много активна под енергията на това пълнолуние е Ерида, която е планета джудже. В древногръцката митология Ерида е богиня на раздора и съперничеството. Но тя е и мощен войн, който се движи от женските си инстинкти, а не от мъжките. Тя е жената, която владее своята сексуалност и знае, че е желана.

Знаем, че има някои женски страни, които са отрицателни като ревност, притежание и манипулация. Там където Ерида създава раздори са често местата, на които е време да обърнем внимание, за да преоткрием положителните си страни, да постигнем баланс, но и да изчистим онова, което не ни носи позитиви.

Жените от тези зодии са най-подходящи за брак

Енергията на пълнолунието във Везни ще ни води по нови пътища. Ще можем да изразим женската си страна, да се чувстваме силни, желани и уверени в тялото си. От нас зависи да „запалим“ пламъка на женствеността си. Така ще успеем да постигнем баланс между мъжката и женската енергия.

Помислете дали по някакъв начин не потискате женската си енергия? Може би е време за промяна, за утвърждаване на себе си, за обръщане на внимание на сексуалността, тялото, дори месечния цикъл. Въпреки че по време на това пълнолуние може да има неща, които да се разрушат, ние ще трябва да намерим нови пътища към хармонията и баланса в живота ни.

Свързани статии

Хубаво е да си зададем въпроса къде е необходимо да създадем баланс в живота си. Много често напрежението е резултат от това, че нещата са били дебалансирани твърде дълго. Това пълнолуние ни кани да върнем щастието и равновесието в живота си.

5 зодии, склонни да изневерят и да го скрият

Взаимоотношенията ни с хората също ще бъдат осветени от пълнолунието, но не само това, което не харесваме в тях, а това което трябва да променим в себе си.

Ще се научим да поставяме граници, за да си гарантираме, че потокът на даване и получаване е изравнен, когато става въпрос за нашите взаимоотношения. Най-важното е да мислим в посока хармония, подобряване на енергията в живота ни, възможност да подобрим своя свят.

Снимка: iStock

Коментирай
Свободно време