Всичко за зодиите

Юпитер влиза в Овен на 10 май

Юпитер е планетата на късмета

10.05.2022г. / 12 22ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 10 май 2022 г. планетата на късмета, изобилието, разширяването – Юпитер, влиза в кардиналния огнен знак Овен за първи път от 12 години. Тук ще се задържи до 28 октомври 2022 г., а след това ще се върне обратно в Риби. После, на 20 декември, отново ще премине в знака на Овен, за да остане в него до 16 май 2023 г.

Този транзит в Овен ни носи много свежа енергия, смелост. Ще сме вдъхновени, независими, ще ни даде безстрашие и тласък напред. Овенът е известен като воин, ето защо и ние ще се чувстваме много по-уверени, мотивирани да действаме и да изразяваме мнението си.

4 зодии, за които май ще е прекрасен

Нека погледнем назад в периода юни – септември 2010 г. и от януари до юни 2011 г. Тогава Юпитер също беше в знака на Овен. Какво си спомняте от тези периоди? Дали сме били по-уверени, може би сме направили смел ход?Дали някои рискове, които сме поели са ви се изплатили, а може би сме получили ценен урок.

Транзитът на Юпитер в Овен може да ни даде инерция и мотивация да вървим към мечтите си, да се изправим пред трудните решения със смелост.

Камъни за баланс по време на слънчево и лунно затъмнение

Тъй като Овенът е огнен знак, трябва да внимаваме с Юпитер когато е в него, за да не позволим на егото си да се издигне и да ни поведе в грешна посока. Това е енергия на самоувереност, силна воля, което е прекрасно, стига да я използваме разумно.

Можем да се вдъхновим в посока на това да правим нещата по свой собствен начин. Тъй като знакът на Овена е свързан с нови начала, транзитът на Юпитер може също да помогне за вдъхновение за ново начало или нов начин на мислене и отношение към живота. Но са възможни и конфликти, когато става въпрос за споделяне на мнения или отстояване на вярвания.

Любовен хороскоп за май

Овенът е известен с това, че иска да води, да бъде първи и няма никой, който да му застава на пътя. Тъй като енергията му е огнена и винаги е в движение, може да се окаже, че трябва да раздвижим тялото си и да спортуваме, за да изразходваме тази енергия.

Според западни астролози, е добре да търсим спокойна среда, далеч от суматохата на живота. Ако планирате преместване в друг град или държава, по-добре е това да се случи след април 2022 г., тъй като успехът ще е по-лесно постижим.

Женски хороскоп за май

Юпитер в Овен не е известен със своята предпазливост, затова ще бъде важно да премисляме всеки риск.

Тъй като Юпитер управлява растежа и просперитета, когато е под влиянието на Овена, можем да отстояваме своите нужди и желания както в професионалния, така и в личния си живот.

Снимка: iStock

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 1 година )
prestanete da rasite mozak nyma kak da stane na vasata
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 1 година )
sto vidis ce edna statiya e pisana ot jennna begaii
отговор Сигнализирай за неуместен коментар