Навлизаме в слънчевия месец май и е време да надникнем в астрологичната прогноза за периода, за да разберем кои зодии ще се радват на позитивни емоции и вълнуващи преживявания. Вижте 4-те зодии, за които май ще е прекрасен.

Телец

Месец май ще ви предостави много възможности да разнообразите живота си и да постигнете начертаните цели, скъпи Телци. За да се случат плановете ви, трябва да сте уверени в себе си и да сте устремени към това, което искате, без да се разсейвате. Ако запазите концентрация през този месец, много от желанията ви ще се сбъднат и ще сте горди с постиженията си.

Още по темата

В любовен план ситуацията ще е розова и романтична. За тези, които имат партньор, не се очакват никакви сътресения. Напротив, ще се разбирате добре през месеца и взаимно ще се наслаждавате на компанията си. Продължавайте да работите в посока запазване на добрия тон, уважението и хармонията във връзката ви.

Необвързаните представители на зодия Телец ще срещнат различни потенциални партньори, с които ги очакват вълнуващи преживявания и много емоции. Един съвет: не прибързвайте със заключенията и не се хвърляйте сляпо в нова връзка. Опознайте човека и тогава му дайте шанс за нещо по-сериозно.

В здравословен план положението ще е стабилно. Възможни са леки неразположения, известен дискомфорт, може би отслабена имунна система. Грижете се за себе си с пълноценен и здравословен режим, движение и най-вече, позитивно мислене и настроение.

Рак

Скъпи Раци, очаква ви прелестен месец. Ще се носите на крилете на любовта. През последните месеци може би се бяхте примирили, че на любовния фронт нещата не изглеждат розово, но май месец ще преобърне тенденцията и ви очакват вълнуващи преживявания.

За тези, които са самотни и все още не са открили своя партньор, месец май ще им предостави такава възможност. Неща, които не сте си и представяли, че са възможни, могат да се случат в следващите седмици.

Онези представители на зодията, които вече са намерили любовта, ще ѝ се наслаждават през целия месец. Ще видите партньора си в нова светлина, ще го преоткриете и може би наново ще се влюбите. С две думи, месец май за вас, Раци, ще е просто любов.

Таро карти за май месец за всяка зодия

Дева

Месец май ще ви предизвиква непрекъснато, скъпи Деви. Основното предизвикателство ще е да живеете живота си на мига, сега и веднага. Да осъзнавате какво правите, защо го правите и да му се наслаждавате, без да правите непрекъснато планове – нещо, в което вие сте много добри.

За тази цел обаче е важно да се обградите с хора, които ви карат да се чувствате комфортно, да ви предразполагат и да направят деня ви незабравим. Естествено, един от тези хора е вашият партньор. Той/тя ще бъде до вас, ще усещате подкрепата му и ще изживеете доста романтични моменти заедно. За тези, които имат сериозен човек до себе си, месецът ще е подходящ за опити за бебе.

Представителите на зодията, които все още не са открили своята половинка, ще имат няколко възможности да срещнат вълнуващи личности, а кой знае, една от тях може да е сродната ви душа. В професионално отношение месецът ще е ползотворен и ще се радвате на успехи.

Стрелец

Скъпи Стрелци, месецът за вас ще е позитивен и ще ви донесе поводи за усмивки. От вас се иска да сте целеустремени и по-добри с всеки изминал ден. Това ще ви осигури възможност да сбъднете плановете си изцяло. Не позволявайте на никого да ви кара да се усъмните във възможностите си и да ви спре по пътя към осъществяване на целите ви. Фокусирайте се върху собствените си желания и приоритети, и ще постигнете успехи.

Още по темата

В любовен план нещата също ще се нареждат според очакванията ви. Важен детайл е, че партньорът ви може да се нуждае повече от вашето внимание и грижа. Имайте го предвид и бъдете до него/нея, за да предотвратите възможни недоразумения и негативни емоции. Нека любовта бъде един от вашите приоритети през този период, за да не избяга хармонията от връзката ви – нещо, за което само ще съжалявате на по-късен етап.

В здравословен аспект са възможни промени в режима ви на хранене и спорт, които ще се отразят положително на визията ви, на настроението и тонуса ви.

В работата ще се чувствате добре, стига да се вслушвате в думите на по-висшестоящите от вас и да не избързвате с взимането на решения. Понякога е по-добре да се изчака, да се събере достатъчно информация и чак тогава да се действа решително. Не прибързвайте и това ще е във ваш интерес.