Всичко за зодиите

Венера влиза в Риби – възможни са заблуди

Период, подходящ за творчество

28.01.2023г. / 19 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

На 27 януари планетата на красотата, парите и любовта Венера влиза в знака на Риби. Там тя ще се задържи до 20 февруари 2023 година. Рибите са известни като големи мечтатели. За тях светът не би могъл да бъде в черно и бяло. Той винаги е много цветен. С планетата на любовта в този зодиакален знак, ние сме в състояние да прощаваме и разбираме, да сме съблазнителни и да проявяваме състрадание към нашите партньори.

Женски хороскоп за февруари

Венера в Риби е нежна и привързана, макар и труднодостъпна, тъй като има копнеж за нещо, което е трудно да се определи и трудно да се задоволи. Границите се размиват по време на този транзит. Сенчестата страна на тази позиция е да се оставим да бъдем измамени, защото искаме да вярваме в нещо, което не съществува. Това значи да внимаваме в кого се влюбваме, да не идеализираме ситуация, човек. Важно е да следим за избягващо поведение от някого към нас. Също така трябва да внимаваме с любовните триъгълници, защото можем да се изкушим да попаднем в такива.

С Венера в Риби сме по-даващи, предани, състрадателни и способни да жертваме себе си. Можем да разчитаме силно на интуицията си, що се отнася до финансите и любовния ни живот по време на този цикъл. Също така ще търсим неща, които ни вдъхновяват, докосват ни по някакъв начин. Това може да са хора, места, предмети, хоби, някакво обучение дори.

Таро карти за февруари за всяка зодия

Важно е да внимаваме как харчим, защото парите лесно може да се изплъзнат между пръстите ни. Не бива и да си затваряме очите за неща и ситуации, които не работят в наша полза. Но ако сме сериозни, работливи и дадем свобода на талантите си, може да подобрим финансовото си състояние. Прекрасен период е за творческите личности.

По време на Венера в Риби може да не сме толкова решителни да действаме, но е добър период за адаптивност, разбиране и приемане на нещата край нас.

4 зодии, за които февруари ще е фантастичен

Романтика няма да ни липсва, точно обратното. Търсим любовта и тя нас, искаме да даваме от нея, но и да получаваме. Венера в Риби е склонна да ни заблуди в много отношения, затова трябва да внимаваме с всеки аспект от живота си, да не действаме прибързано. Да бъдем с единия крак стъпили здраво в реалността.

Когато Венера е във воден знак, това което можем да направим е да се пуснем по течението, без да насилваме събитията, а не да плуваме срещу него, защото тогава може да се задавим в отрицателни емоции.

Снимка: iStock

Коментирай
Притчи, мъдрости, цитати