Вдъхнови се с Константина Живова

Линиите на ръката - знак за щастлив живот

Имате ли ангелска линия?

02.09.2016г. / 16 50ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Всеки се от нас се вълнува как ще премине животът му, какво го очаква, дали ще срещне голяма любов и т.н. Днес в рубриката ни "Вдъхнови се с Константина Живова" ще видите, как сами да надникнете в настоящето и бъдещето, благодарение на хиромантията. Ето какво споделя прекрасната Ина с вас, а в края на текста, може да видите и някои от нейните съвети за щастие. 

Сещали ли сте се, някога да се вгледате в дланите си? А интересували ли сте се, какво означават линиите върху тях? 

Линиите на дланта на всеки един от нас, имат своето значение. Може би си спомняте, когато някоя гледачка ви е предлагала да погледне ръката ви. Е, тя едва ли вижда в бъдещето, но вижда линиите, които имате и така предсказва вашия живот. 

Ето някои от важните линии: 

Има една важна линия, която сега можеш да погледнеш дали я имаш на лявата си ръка.
Казва се „Ангелска линия“ и се намира успоредно на линията на живота. Имаш ли я? Значи си щастливец. Имаш ангел хранител, който те пази и препятствията в живота ти ще бъдат по-малко.

Линията на съдбата ти, трябва да е дълга и дебела - тогава ще бъдеш успял и щастлив.

Линията на живота трябва да е дебела и права. Това означава, че ще живееш дълъг и здрав живот.

Линиите на китките приличат на верижка и са два или три реда, рядко повече. Когато ги има, подсказват щастлив и дълъг живот. 

Ами, погледнете ръцете си сами. Те могат да ви покажат какво ви очаква. Разбира се, има много книги, които бихте могли да ви информират.

<div class='embed-container'><iframe src='https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FAzJenata%2Fvideos%2F1409386635746141%2F&show_text=0&width=560' frameborder='0' allowfullscreen width="640" height="360"></iframe></div>  

Снимка: istock

Коментирай