RSS

Седмичен хороскоп за 29 юли – 4 август

Вижте каква седмица очаква представителите на зодиака

29.07.2019г. / 10 53ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Поредна лятна и гореща седмица ни очаква. Но какви преживявания и емоции предстоят за представителите на зодиака, ще разберем от прогнозата, изготвена от астролог Петя Георгиева.

Овен

Няма дейност, с която да се заемете и да не успеете да се справите през тази седмица. Основното правило, към което трябва да се придържате е да правите нещата по ред, а не едно през друго и отзад на пред.

Професионални задачи, организация на почивните дни, уреждане на личните отношения. Това е правилната програма. Първите няколко дни са подходящи за насрочване на делови срещи. След като Меркурий излезе от ретроградно движение можете да подписвате споразумения, отнасящи се до отпуски, пътешествия, транспортни услуги. В почивните дни ще имате прекрасната възможност да елиминирате всички недоразумения от личен характер, ако не налагате мнението си на любимия човек.

Телец

Ще се случат събития, които може леко да ви объркат. Ще ви е трудно да се ориентирате в обстановката и да реагирате бързо. Обсъждайте решенията си с близките. Въздържайте се от дългосрочни инвестиции.

>> Суперхраните за всяка зодия <<

Личните отношения често ще са напрегнати. Търсете компромисни варианти. Причината за разминаване на мненията ще е по-скоро духовна, отколкото материална. Помислете добре дали някои ваши принципи не се нуждаят от актуализация.

Близнаци

Прекалено много хора ще се опитват да привлекат вниманието ви през тази седмица. Част от тях ще са лично заинтересувани и привлечени на емоционална основа. Друга част обаче, ще ви търсят с меркантилна цел, за услуга, съдействие или за да споделят тревогите си. Преценявайте бързо кой наистина има нужда от помощ и кой просто се възползва от добрината ви. През втората половина от седмицата ще има приятни изненади, предоставящи ви добра възможност да съчетаете почивката с творческите си умения.

>> Промени за зодиите до края на годината в 3 направления <<

Рак

Няма да се налага да бързате. Събитията ще се развиват предвидимо и след като „навържете фактите“ ще се сетите как да се справите с проблем, който ви безпокои от доста време.

Обстановката около вас ще е спокойна, което ще ви даде възможност да наблюдавате близките си и да разсъждавате върху мотивите им за поведение. Изяснявайки си действията им ще намерите решение на съществуващите спорове. Не започвайте любовна авантюра със стар познат, ако имате съмнения в собствените си чувства или ако съвсем скоро сте прекратили предишната си връзка.

Коментирай
Свободно време