RSS

Седмичен хороскоп за 29 юли – 4 август

Вижте каква седмица очаква представителите на зодиака

29.07.2019г. / 10 53ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Присъствието на Слънцето във вашия знак ви прави много по-привлекателни и магнетични. Въпреки всичко обаче е желателно да сте предпазливи. Избягвайте контактите с хора, които се опитват да ви занимават с клюки. Създавайте новите си връзки само по собствена инициатива. Дали околните ви харесват или не ще проличи по действията им, а не по изказванията. В началото на седмицата ще можете да уточните подробно всички сделки. Окончателни документи подписвайте след четвъртък.

>> Женски хороскоп за август <<

Дева

Интересен период, в който ще успеете да съчетаете полезното с приятното. Първоначалният ви подтик през тази седмица ще е да поставите всичко около себе си в идеален ред. Прекрасна идея, защото докато сте ангажирани с физически занимания ще си почива мисълта ви.

След като дизайнът ви се получи „като по конец“ тонусът ви ще е достатъчно висок, за да стимулира въображението. Бъдещите планове ще се подредят в съзнанието ви без особени усилия. Ще ви остане само задачата да осигурите ресурси за реализацията им и да си организирате предпочитаната почивка.

Везни

В началото на седмицата може да ви се стори, че всички са решили да проверят доколко са ви здрави нервите. Както на работното място, така и у дома от време на време ще избухват спорове буквално без реален повод. Не ги взимайте прекалено на вътре и ако не ви засяга пряко, не се намесвайте. Отделете време за себе си. Погрижете се за външния вид, фигурата, спортната си форма. Ако сте с наднормено тегло и оптимизирате хранителния режим ще получите бърз и устойчив резултат. Подбирайте си подходяща компания за свободното време.

>> Какво очаква зодиите до края на 2019-а <<

Скорпион

Служебните задължения ще са приоритетни и почти ежедневно сложни. Действайте активно, мислете бързо и разчитайте на опита си. Колегите и шефът ще отхвърлят някои ваши предложения поради неразбиране или несигурност в крайния резултат. Отстоявайте принципите и позициите си. Ако разполагате с достатъчно аргументи и има възможност да действате самостоятелно, то направете го.

Като компенсация обстановката у дома ще е непривично спокойна. Толкова непривично, че ще ви направи подозрителни. Може да решите, че е „затишие пред буря“. Не е, просто близките ви усещат, че имате нужда от уют и ви го осигуряват.

Коментирай