Нотификации

Дневен хороскоп за 29 май

Раците да не бързат

29.05.2019г. / 07 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Istock

Снимка: Istock

Везни

Доста често ще сте в неблагоприятната позиция „между чука и наковалнята“. Изискванията на шефа ще са далеч от възможностите на колектива, а на вас ще се падне нелеката задача да търсите баланс във взаимоотношенията. Мислете за останалите участници като за конкуренция, а не като за приятели.

Скорпион

Голяма част от действията ви днес ще съдържат известна доза експеримент. Може да се наложи да тествате нова техника, технология или софтуер. Мислете за грешките, а не за крайния резултат като цяло. Ще имате възможност за корекции, които да направите самостоятелно.

Кой е вашият фъншуй цвят

Стрелец

Напористи сте, но подобно поведение е нож с две остриета. От една страна ще се справите скоростно с доста работа, но от друга не е изключено да си създадете врагове, засягайки нечий интерес. Бъдете наблюдателни, не допускайте разминаване на думите и действията си.

Козирог

Избягвайте контактите с непознати. Постарайте се да ги игнорирате внимателно. Търсете още едно и даже повече от едно мнение за дейности, в които ви липсва опит. Кратко пътуване ще ви даде възможност да уредите личен въпрос.

Водолей

За част от заниманията ще са ви необходими комуникационни или транспортни средства, на които можете да заложите без никакво съмнение. Потърсете съдействие от приятели. Успешният завършек на започнатите дейности ще е свързан и с правилно попълване на документи.

Риби

Не е изключено да попаднете в някаква леко стресова ситуация. Да се окаже, че не сте на точното място в точния момент. Не се включвайте в конфликти, ако е възможно и задължително избягвайте каквито и да било контакти с изпълнителната власт.

Коментирай
Свободно време