Нотификации

Любовен хороскоп за 19 – 25 август

Венера носи положителни вибрации

19.08.2019г. / 16 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка:istock

Снимка:istock

Лъв

През последните няколко седмици някои от Лъвовете имаха спиращи дъха любовни моменти. Средата на август е период, в който ще осъзнаете какви късметлии сте да имате точно този партньор до себе си, особено ако той е човек, който ви цени, уважава и ви кара да се чувствате невероятно. Това е всичко, което някога сте искали. Отпразнувайте хубавите любовни моменти. Необвързаните също ще се забавляват.

5 урока за връзките от самоуверените хора

Дева

Най-накрая дойде вашият момент, уважаеми Деви. Венера влиза във вашия знак и ще се задържи там до 14 септември. През това време ще имате големи шансове да привлечете половинка в живота си, ако нямате такава. Любовта и страстта се обединяват, благодарение на Марс и Венера и обвързаните Деви също ще се радват на любовни искри.

Везни

Любовният ви живот е на път да стане по-спокоен. Обвързаните Везни е добре да помислят върху духовната връзка, както и върху евентуални проблемни точки между вас и половинката ви. Периодът е подходящ да поправите някои неща. Възползвайте се.

Какво да правите, ако сте влюбени, но не смеете да признаете?

Скорпион

Венера се премества във вашия 11-и дом, който е свързан с приятелите, запознанствата. Възможно е вашите приятели да се окажат и ваши съветници относно романтична ситуация, в която се намирате, особено ако е свързана с някакви проблеми. Като цяло седмицата ще е спокойна за Скорпионите. Тези от вас, които искат да сложат край на някаква връзка, ще могат да го направят.

Коментирай