Влог: Ето как

Как чакрите ни помагат да бъдем щастливи в любовта

Това е темата, която ще разглеждаме в следващия епизод от влога „Ето как“

16.10.2020г. / 10 50ч.
Мария Дуковска
Визия: Az-jenata.bg

Визия: Az-jenata.bg

Чакрите са онези центрове в нас, в които се осъществява връзката между енергията в околната среда и тялото. Когато се опитваме да балансираме тези чакри чрез асани и дихателни техники, помагаме на тялото да изчисти енергията си. А някои от тези енергийни центрове отговарят и за любовта - как да я привличаме, как да хармонизираме отношенията си и как да подобрим сексуалността си.

Кои са тези чакри и как можем да ги балансираме, ще разберем на 21 октомври от 15.30 часа, от йога инструктора Венета Евтимова, която ще е гост в четвъртия live епизод на влога „Ето как“.

Венета ще ни разкаже подробно за чакрите и как могат да ни помогнат да сме по-щастливи в любовта, нещо, за което навярно всеки човек мечтае. 

Свързани статии

По време на live епизода по традиция Венета ще отдели време и за четене на карти Таро, като подарък за зрителите.

Този път ще направим нещо по-различно – всеки от вас може да си намисли въпрос, а Венета ще ви покаже в live епизода няколко карти Таро със специално послание. Вие ще имате възможност да изберете картата, която ви харесва най-много, а Венета ще разкрие на живо посланието на избраната от вас Таро карта.

Всички зрители, които се включат в епизода с коментар или въпрос, ще участват в томбола с награда естетична процедура Wish Pro, подарък от клиника Jewel Skin. 

Намислете своя въпрос, свързан с картите Таро и ви очакваме на 21 октомври (сряда) от 15.30 часа във фейсбук страницата ни, както и на живо в Az-jenata.bg.

Коментирай