Влог: Ето как

Влог Ето как: Епизод 4 „Как чакрите помагат да бъдем щастливи в любовта“ (Видео)

Във видеото може да видите демонстрация на техника за баланс на някои от чакрите

22.10.2020г. / 15 39ч.
Мария Дуковска
Визия: Az-jenata.bg

Визия: Az-jenata.bg

На 21 октомври се проведе четвъртият live епизод от влог поредицата на Az-jenata.bg „Ето как“. В епизод 4, посветен на чакрите и хармоничната любовна връзка, ви срещнахме с йога инструктора Венета Евтимова

В епизода, излъчван на живо в Az-jenata.bg и ни, Венета сподели как посредством йога практики и техники можем да балансираме чакрите и да стимулираме любовните си взаимоотношения. По време на любопитния епизод Венета разказа накратко за основните чакри, къде се намират и за кои функции отговарят. 

Във видеото ще разберете интересни неща за една от основните чакри – втора чакра, която се намира в областта на матката и е много силен, мощен женски център. Тя отговаря за емоциите и подсъзнанието, творчеството, за раждането, но не само на деца, а и за създаването на проекти, на бизнес идеи. Тя ни вдъхновява с нови идеи. 

Венета отдели внимание и на сърдечната чакра в областта на гърдите, много женска чакра, която е по-добре развита при дамите, отколкото при мъжете. Тя е изключително важна, ако искаме връзката да премине от ниво секс на любовна и емоционална връзка.

Във видеото ще може да видите демонстрация на техника за баланс на някои от чакрите. По време на live епизода Венета отговори и на зрителски въпроси в реално време, които също може да проследите във видеото.

По време на влога Венета направи подарък на зрителите, като направи демонстрация на четене на карти Таро, която ще видите също в епизода. Тя покани зрителите да си намислят въпрос и да изберат една от пет карти със символите Звезда, Око, Слънце, Луна и Сърце. След това Венета разкри кои са картите зад тези символи и какво е тяхното послание. 

Вижте още във видеото! 

<iframe width="640" height="360" src="https://video2.ibg.bg/repository/mp4/eto-kak-part3.mp4.1603366568.mp4" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Коментирай