Влог: Ето как

Талантлив готвач ще забърка коледни вкуснотии в новия влог на Az-jenata.bg

Новият влог на любимия женски сайт започва на 22 декември от 15:30 часа

18.12.2020г. / 10 51ч.
Аз жената
Визия: Az-jenata.bg

Визия: Az-jenata.bg

Остават броени дни до един от най-светлите християнски празници – Рождество Христово, а в навечерието му любимата женска медия Az-jenata.bg ще помогне на всички съвременни домакини, кулинарни ентусиасти и на всеки, който иска да създаде вкусен коледен уют, с новия си влог.

На гости на дигиталния видеопроект „Ето как“ на Az-jenata.bg този път ще бъде известна дама готвач, която мнозина познават от кулинарното шоу MasterChef – Теодора Бонева.

На 22 декември, в 15:30 часа, Теодора ще приготви на живо за зрителите и читателите на Az-jenata.bg вкусни празнични изкушения и неустоими коледни сладкиши, с които не само ще очаровате близките и приятелите си, но и ще впечатлите и най-големите кулинарни критици.

В рамките на един час тя ще сподели рецепта за маслен коледен сладкиш, безглутеново руло и чийзкейка, който ѝ печели място в кулинарното шоу.

Вкусното готварско приключение с Теодора ще се излъчва на живо в Az-jenata.bg, както и във Facebook страницата на медията. По време на влога „Ето как“ тя ще сподели малки тайни и трикове, с помощта на които сладкишите ще станат още по-вкусни и ще отговори на всички зрителски въпроси, свързани с приготовлението на коледните изкушения. За забъркването им талантливият готвач ще използва продукти от хипермаркети HIT Max и доставени от онлайн партньора им shop.gladen.bg.

Теодора се занимава с кулинария и ресторантьорство от 14 години, а най-голямата ѝ страст са сладкишите и печивата. Зрителите на влога ще имат възможност да надникнат и в новата ѝ пекарна, която тя откри малко след участието си в кулинарното шоу. Всички трикове за приготвянето на коледни вкуснотии, с които да направите празниците още по-сладки, не пропускайте в новия влог на Az-jenata.bg „Ето как“ – на 22 декември, от 15:30 часа.

Присъединете се, за да гледате събитието на живо тук.

Коментирай