Влог: Ето как

Влог Ето как: Епизод 9 „Регенерирай кожата си за лятото“ (Видео)

В новия епизод на влог поредицата експерти дават полезни съвети за грижа за кожата през пролетта и лятото

12.05.2021г. / 16 16ч.
Аз жената
Влог Ето как: Епизод 9 „Регенерирай кожата си за лятото“ (Видео)

В новия епизод от влог поредицата „Ето как“ на сайта на съвременната жена и домакиня Az-jenata.bg, който се излъчи на 11 май от 14:00 часа, козметичните специалисти Теодора Чобанска и Изабела Недкова представиха на живо демонстрация на разкрасяваща процедура 2 в 1 – почистване с апарат и кислородна терапия за възстановяване и освежаване на кожата..

Чаровната и харизматична водеща на прогнозата за времето в ефира на Bulgaria ON AIR Александрина Янкова бе модел по време на влога. Освен че се наслади на разкрасяващата процедура, Алекс се възползва и успя да зададе своите въпроси относно грижата за кожата на козметичните експерти. Техните отговори можете да чуете в епизода.

В live епизода експертите в областта на грижата за кожата споделиха интересни детайли за причините за сухата и дехидратирана кожа, както и дадоха множество ценни съвети и препоръки за правилното ѝ третиране през горещите летни месеци.

По време на влога зрителите също взеха участие, като задаваха въпроси под формата на коментари, а един от тях бе изтеглен и в жребий за голямата награда, осигурена от BABÉ Laboratorios.

Ива Йорданова бе късметлийката, чието име беше изтеглено в томболата след края на епизода и тя получи наградата – козметичен сет с продукти на марката BABÉ Laboratorios.

  • Кои са най-добрите етерични масла за мазна кожа?
  • Какви са правилните грижи за кожата през летния сезон и на какво да наблегнем?
  • Какви са признаците на дехидратираната кожа?
  • Колко често е подходящо да се ексфолира кожата?
  • Какви са разликите при ръчно почистване на кожата на лицето и почистване с апарат?
  • С какви продукти да почистваме лицето вечер?
  • Как да избегнем появата на пигментни петна?
  • За или против домашните средства за премахване на черни точки?
  • Как да „затворим“ широките пори?

Отговорите на всички тези любопитни въпроси можете да разберете от епизода „Регенерирай кожата си за лятото“, който може да гледате тук:

 

 

Епизодът се излъчи с подкрепата на BABÉ Laboratorios.

Коментирай