Интимно

Знае ли някой какво искат жените?

08.12.2010г. / 10 06ч.
Нина Иванова
Знае ли някой какво искат жените?

Често се оплакваме, че мъжете не ни разбират, не усещат нашите желания и следователно не ги изпълняват. Но дали сме достатъчно честни със "силния" пол? Знаем ли и самите ние действително какво, кога и как го искаме, или е по-важно самото "искане" като процес?

Дори и някои от най-известните психолози не успяват да разгадаят женските желания. Ту искаме да сме независими, но в същото време се сърдим на мъжете си, че не ни отварят вратата в ресторанта! Искаме да изкарваме пари и да се чувстваме свободни, но в същото време мрънкаме на половинките си, когато печелят по-малко от нас. Искаме да имаме деца и да сме добри майки, но не ни се изоставя и професионалната кариера. И не на последно място, винаги искаме да се представим като перфектни любовници, които изпълняват еротичните желания на любимия мъж, но в никакъв случай не желаем да се превръщаме в сексуален обект и дори се сърдим на половинките си, когато искат секс от нас.

Според едно американско проучване жените харесват интелигентни мъже, но не прекалено умните, тип "зубър", които не спират да говорят. Защото все пак, говоренето е женски приоритет и ние обичаме да говорим... Освен това искат мъжът да е страстен любовник, който да не заспива след секс, но не и да е секс маниак.

Знае ли някой какво всъщност искат жените? Аз самата съм жена и не винаги съм наясно със собствените си желания. Дълго време вярвах, че това е чаровно и сладко, но сега започвам да мисля, че на моята половинка никак не му е забавно да следва безкрайните ми настроения.

Затова, скъпи дами, ако и вие не винаги сте наясно какво искате, имайте милост към мъжете си, те едва ли знаят по-добре! :-)

* * *

Какво търсят мъжете в една жена?
Секс фантазии на мъже и жени
Можем ли да разгадаем мъжкото съзнание?

Коментирай