Интимно

Неудобни въпроси и отговори за секса

22.07.2011г. / 17 29ч.
Аз жената
Неудобни въпроси и отговори за секса

На всеки му минават през главата подобни въпроси и се изчервяваме дори като си ги помислим ... ето ги и още по-безсрамните отговори:

Има ли храна, от която ще имам невероятен вкус там долу?
Чак невероятен едва ли, но има неща, които ще направят вкуса по-лек или по-добър, ако искате. Ананас и целина правят вкуса на вагиналните флуиди по-мек. Месо, риба и млечни продукти пък го правят по-силен, както и чесън, люто и кофеин. Пиенето на много вода помага за „отмиване“ на виновниците. Използването на лубриканти с вкус също помага за олекотяване на вашия вкус.

Може ли да се заразя от неговата хрема, ако правя орален секс?
Често срещаната хрема хващаме по въздушно-капков път или като докосваме носа и устата си със заразени пръсти (помислете си за дръжката на вратата). Така че всъщност просто с орален секс няма да хванете хрема. Но ако той е докоснал с пръсти устата или носа си и после пениса си, а вие след това го вкарате в устата си, определено ще се разболеете. Да сте в близък контакт с настинал човек увеличава възможността и вие да настинете, така че задръжте желанието за няколко дни, докато партньорът ви оздравее.

Може ли той да се зарази от моята хрема, ако прави орален секс?
Едва ли ще се разболее, ако ви достави това удоволствие, но ако докоснете вагината си със заразени пръсти е много вероятно на следващия ден и партньорът ви да се почувства зле.

Може ли да ме нарани отвътре, ако е твърде груб?
Дори и сексът да е див, едва ли партньорът ви ще ви нарани от вътре. Все пак търкането на пениса във вагината може да протърка деликатната женска тъкан. Ако сте суха, вероятността това да се случи е по-голяма.

Дебелее ли се от спермата?
Не. Една нормална еякулация е около една чаена лъжица и съдържа сперма, захари, протеини и вода – около 7 калории, които изгаряме докато се търкаляме в леглото.

Ако гърлото ми е възпалено и правя орална любов, може ли той да хване херпес?
Да.

Получавам оргазми навсякъдевъв фитнеса, дори когато седя зад бюрото. Нормална ли съм?
Вие сте щастливка! Много жени не могат да получат лесно оргазъм, а при вас не е така. Всъщност спонтанните оргазми не са нещо необичайно, дори без директна стимулация на половите органи. Щастието може да ви споходи докато карате колело, кихате, правите упражнения за стягане на тазовите мускули. Някои антидепресанти също имат този приятен страничен ефект.

Понякога при секс сякаш пръцкам през вагината, ужасно е неудобно. Това нормално ли е?
Да, и се е случвало на почти всяка жена. Няма проблем с вагината ви, просто при секс във вагината влиза въздух, който все някак трябва да излезе. Няма неприятна миризма, но може да е смущаващо. Как да го избегнем – с повече лубрикант и избягване на кучешката поза.

Опасно ли е да се играе с храната при секс? Има ли нещо безопасно, което мога да сложа във вагината си?
Най-добре не го правете. Вагиналните бактерии обичат захар, а класическата секси храна е сладка – ягоди, сметана, шоколад, мед и т. н. Ако не успеете да отмиете всичко, бактериите ще се размножат твърде много, което може да доведе до инфекция. Избягвайте и мазните храни, а най-добре не пъхайте нищо хранително там вътре.

Прочетете още:

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Роза Саламанова ( преди 10 години )
От мастурбиране започва ли да ти тече бяла течност ! Опитвам да разбера дали това е бяло течение или от мастурбирането моля кажете дали тази течност от какво се причинява!!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 1 rate down comment
shishoka ( преди 11 години )
azz iskam da popitam samo ako mi e bilo za 1-vi put i mom4eto ne e svurshiloo znachili che ne sum destwena?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар