Интимно

5 начина да познаем нещастния брак преди сватбата

Случаи, в които не трябва да си купуваме предварително булчинска рокля

13.11.2012г. / 15 25ч.
Надежда Маринова
Снимка: shc.hu

Снимка: shc.hu

Преди да вземете решение за сватба, помислете дали това е мъжът, с който искате да прекарате живота си. Не разчитайте, че може да промените гаджето си, след като си размените сватбените пръстени. Промяната невинаги става, а дори когато се случи, тя е частична и бавна. Когато премине чувството на сляпата любов, лъсват огромните различия.

Свързани статии

Различни характери

Всеки човек има различен характер, някои са съвместими, докато другите са толкова противоположни, че никакви компромиси не могат да се съчетаят. Може би той е мързелив, нерешителен, бяга от отговорност, не иска да си цапа ръцете с мръсната работа, избухлив, заядлив, скръндза, злоупотребява с алкохола, флиртува с чужди жени повече от позволеното. Трябва ли ви такъв мъж?

Различни жизнени цели

Той смята цял живот да прекарате на топло под маминото крило, в съседната стая, а вие искате да помислите за отделно жилище.

Емоционално дърво

Толкова е далеч от емоционалното общуване и чувствителност – нито приема, нито предава. Не може да разбере женските ви чувства, да ви съчувства, да се постави на ваше място. В силната степен това може да граничи с егоизъм, а бракът е съюз на двама души, на които им пука един за друг, нали?

Еднакви морални ценност и жизнени цели

Той е финансово безотговорен – има навика да взима заеми от приятели, има няколко кредита, харчи през пръсти и никога няма пари. Лъжата за него е хоби. Кръшкането от брачното ложе според него е позволено за мъжа.

Розовите очила и позитивният възглед за света са добре дошли, но трябва да има и доза практичност, реализъм и способност за дългосрочни планове. Животът не е само „Шапка на тояга“ и „щракане с пръсти на хорото“.

Сексуална несъвместимост

Умирате ли от удоволствие в прегръдките му, жадувате ли за ласките му, идва ли нощем в най-смелите ви сънища? Ако отговорът и на трите въпроса е не, не си струва да си купувате булчинска рокля. Рано или късно сексуалното несъответствие ще разруши брака ви.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 11 години )
Пипинана, абе , болни мозъци, какви са тези неадекватни коментари...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар