Интимно

Сексуалният апетит е най-висок през декември, в Гърция

Сексът е мантрата на лекарите, през декември, в Гърция

23.11.2012г. / 17 06ч.
Аз жената
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Според изследване, проведено в Гугъл, се оказва, че сексуалният апетит на хората е най-висок в началото на лятото и през месеците декември и януари.

Анализът е основан на анализиране на ключовите думи, които ползвателите пишели в търсачката. Обхванат бил интервал от 4 години, като резултатите показали, че всяка година най-много търсения имало с думите „среща“ или „порнография“ през месеците юни-юли и декември-януари.

Свързани статии

Предишно изследване на търсачката показало, че хората родени в същите месеци се отличават с повишена сексуалност. Това съвпада с естествената тенденция сред жените да раждат в края на лятото или в самото начало на есента, което се явява и обяснение, че именно юли и декември са най-сексуално активните месеци.

Изследване на голяма компания, производител на презервативи показва, че най-сексуалната нация са гърците. Втори в списъка са бразилците, а трети – руснаците. На опашката се оказали японците.

Сред професиите – най-активно сексуални са лекарите, след тях са политиците, на трето място – лингвистите. Най-сексуално неактивни са теолозите.

Коментирай