Интимно

Зимните месеци са най-неподходящото време за срещи

5 причини, които правят зимата ужасен сезон за любовни срещи

06.01.2013г. / 10 00ч.
Нина Иванова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Зимата може да се нарече романтичен сезон, ако говорим за горяща камина, греяно червено винце и приятно сипещ се сняг навън, докато ние се гушкаме вътре на топло. Но какво се случва, ако градусите показват -8, а вие тепърва трябва да излезете навън, защото имате среща с готино парче? Започва се голямото обличане – пуловери, палта, шалове, шапки, ръкавици, дебели чорапи, а за дамите картинката пък е допълнена от чорапогащници и бодита. Изобщо трудно е да си представим, че под огромния куп дрехи, с които се навличаме през зимата, се крие божествено секси тяло, с което бихме си легнали веднага.

Свързани статии

Зимата може и да е романтичен сезон за срещи, ако вярвате на сладникавите любовни филми. Но ако живеете в реалността, има поне няколко причини, поради които бихте искали да оставите любовните срещи за лятото:

Голямото обличане

Дрехи, дрехи и пак дрехи. Колкото и да се чудите какво се крие под огромния куп дрехи, с който е облечен той, трудно ще е да прецените наистина. А самата идея, че трябва всички тези дрехи да се събличат на по-късен етап, убива тръпката на мига.

Течащ нос

Зимата е сезонът на настинките, спор няма. И ако някой намира за секси подсмърчането, сополивите кърпички и шумните кихавици, то може би мястото му е в психиатрично отделение.

Без дрехи в този студ – абсурд!

Колкото и възбудени да сте, да ви се иска да разкъсате дрехите на партньора от страст, сексът все пак си остава трудна задача. Защото навън температурите са минусови и никак нямате желание да останете голи, освен ако в стаята не бумти камина...

Новогодишните обещания за по-малко алкохол и намаляване на разходите.

Само преди дни посрещнахме новата година с обещание, поне в следващия един месец да не консумираме алкохол, да намалим разходите, за да спестим някой лев, и задължително да се храним по-здравословно. Всички тези наши решения сериозно противоречат на излизането на срещи, където алкохолът и харченето на пари вървят ръка за ръка.

Коментирай
1 rate up comment 1 rate down comment
crazybaby ( преди 11 години )
До автора на статията: извинявайте, но лятото пък има много по-гадни и коварни вируси и грипове, така че не мисля, че един разстроен стомах е по-добре от течащ нос. Ако не сте наясно през зимата вирусите и гриповете се разпространяват по-трудно.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
2 rate up comment 0 rate down comment
pipinana ( преди 11 години )
mislia 4e ne e to4na statiata . Ako e naistina goliama i jiva liubov niama pri4ini da ne se vijdat
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 0 rate down comment
Константин ( преди 11 години )
Абе Вие е*авате ли се бе, кисела госпожо?:"трудно е да си представим, че под огромния куп дрехи, с които се навличаме през зимата, се крие божествено секси тяло, с което бихме си легнали веднага"Какво има да си представяш секси тяло, загоряло лелче? Ако един човек изглежда добре то това се вижда без значение колко дрехи носи! Но съдейки по "статията" Ви сте доста повърхностна, възрастна госпожа с много проблеми, предимно със самочуствието!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Здраве и красота