Интимно

Тайният език на тялото на мъжете

Той ни показва всичко още на първата среща

17.01.2013г. / 12 15ч.
Аз жената
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Мъжете не винаги изразяват с думи това, което им е в ума. Как иначе да разберем какви мисли бушуват в главата им, освен ако не опитаме да разшифроваме скрития смисъл на жестовете и движението на тялото им. Да си създадем вярна представа за тях е особено важно на първата ни среща или в началото на връзката ни. Дали е истински заинтересуван от вас или вече гледа през рамото ви в търсене на ново „завоевание“.

Ето няколко основни насоки за вашите тълкувания.

Той търси погледа ви

Ако през цялото време докато сте заедно той не отделя очите си от вашите и цялото му внимание е насочено единствено към вас, значи наистина е влюбен сериозно. Ако пък погледа му шари покрай вас и предметите в стаята са му по-интересни, значи той е по-малко заинтересуван от вас, отколкото вие от него.

Ако е кръстосал ръцете си или седи отпуснато

Когато мъжът държи ръцете си кръстосани на гърдите, това означава, че той е в отбранителна позиция спрямо вас или не е откровен. Ако държи ръцете си в джобовете – това е знак със същия негативен смисъл като скръстените ръце. А ако седи отпуснато, вяло, апатично на първата ви среща, въобще и не помисляйте за втора. С тази поза той ви показва, че никак не го интересува дали го харесвате или не.

Навежда се към вас или внимателно ви докосва

Той търси близост с вас и ви отдава цялото си внимание. Ако се разхождате навън може да сложи ръката си на кръста ви, търсейки близостта ви. Това е добър знак, особено ако сте отзивчива към докосването му. Ако обаче още на първата среща той търси близостта ви твърде настойчиво, това е знак, че сте поредния флирт за него и той не се интересува от сериозна и дълготрайна връзка.

Той се почесва по врата или се върти неспокойно

Когато си разтрива или почесва врата, мъжът обикновено се чувства уморен или му е досадно. Ако се върти на стола си и не може да си намери място, проверява през няколко минути мобилния си телефон или кръстосва наляво-надясно краката си, то той наистина не се интересува от това, което му говорите. Щом не можете да привлечете вниманието му, най-добре да помислите за прекратяване на срещата и дори връзката ви.

Език на тялото, който привлича

Докосва лицето си

Мъжът докосва неволно лицето си, когато е в компанията на интересна за него жена. Когато жената до него го привлича, лицето му става по-чувствително. Той може да потрива брадата си, да подръпва ушите си, да докосва бузите или устните си като по този начин привлича вниманието ви към лицето си. Ако отпива често от питието си е също сигурен знак, че се интересува по скоро от вас, отколкото от съдържанието на чашата си.

Как езикът на тялото издава, че той ви изневерява

Коментирай
27 rate up comment 2 rate down comment
batkas ( преди 11 години )
А ако се чеше по топките - това значи че го сърбят.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар