Интимно

3 сигурни начина да задоволите мъжа в леглото

Пробвайте нови пози, стига с мисионерската!

01.04.2013г. / 15 31ч.
Нина Иванова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Чудили ли сте се кое прави някои жени невероятни съблазнителки, които побъркват мъжете? Да, често причина е външният им вид, еротичното им излъчване, чарът, стегнатото тяло, но основното е само едно – добрата техника, дами! Ами да, няма какво да се лъжем, за да завладеете ума и сърцето на един мъж, трябва да сте страхотна само на две места – в кухнята и в леглото. Ако в спалнята се представяте на ниво, тогава в кухнята може и да пропуснете...

3 са техниките, които ще ви изведат на челното място в списъка с най-горещите жени в живота му:

Мръсни приказки

Да кажете в ухото на любимия думи, които иначе никога не произнасяте и дори не си помисляте да кажете, може да е супер възбуждащо. В леглото обаче сте само вие и никой не ви слуша, освободете се от задръжките и бъдете различна. Само така можете да провокирате интереса на половинката и да разчупите рутината във връзката. Докато шепнете в ухото му, галете го леко по интимните части, възбуждайки го с език в ухото.

Орален секс

Няма по-любим десерт или пък предястие за мъжа от френската любов. Не е задължително да я правите дълго, стига да сте старателни и изобретателни. Мъжете ценят творчеството и момента на изненада в любовната игра. Така че объркайте реда в леглото, спрете по средата на акта и го стимулирайте орално, после пак продължете добре познатите движения.

Нова секс поза

Не бъдете ретро и спрете с тази мисионерска поза. И без да практикувате йога, можете да пробвате няколко по-различни от стандартните пози и да разнообразите сексуалния ви живот. Тук може да намерите няколко страхотни идеи за секс пози.

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
Тинчето ( преди 11 години )
Към редакцията:Много хубаво сте направили. :) Вярно е, че всеки има право на мнение, но си има норми на поведение,които човек трябва да спазва.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
7 rate up comment 0 rate down comment
Тинчето ( преди 11 години )
"Бурисофф" отвратителен коментар! Относно статията, бих искала да кажа, че според мен няма нищо задължително. Няма някакви специални стъпки, които 2-*** души трябва да следват в секса, защото видите ли, всички това правят?! Глупости. Важното е да си говорят за това и да разберат какво харесва другия.От редакцията:Наистина, и ние така смятаме за коментара на "Бурисофф", изтрихме го. За да не предизвиква интерес, ще кажем, че беше съвсем кратък и леко просташки, безинтересен и клише от разговорите между тийнейджъри за секса. Молим всички да бъдат по-учтиви, особено пред дами. :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар