Интимно

Какво ни трябва за страхотен стриптийз?

Правим ли го?

24.04.2013г. / 15 34ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Моментите на интимност с партньора изискват въображение и вдъхновение. Експериментирането не бива да спира. Постоянно трябва да търсим начини да задържим вниманието му върху себе си, за да бъдем интересни. Разбира се, това важи и за отсрещната страна.

Нещо, което не е ново и няма да остарее, защото винаги ще радва мъжкото око е секси стриптийзът. Колко от вас са го правили? За тези, които зачервиха бузи и това все още е тема табу е време да разберат, че в това няма нищо нередно и срамно. Това е действие, което показва женската красота, контролира партньора и премахва стереотипите.

Свързани статии

Всъщност да се съблечеш така, че да не предизвикаш смях в половинката, не е никак лесно. Най-напред е необходимо да сме сигурни, че наистина искаме да го направим.

Изберете подходящо място, момент и бельо. Любимият също може да се включи, помагайки с презрамките или панделките, които украсяват вашето тяло.

Музикалният фон също е от значение. В зависимост от вашите предпочитания, хубав стриптийз може да се получи на всякаква музика. Дали да не изберете любимата на гаджето?

Ето няколко музикални предложения от нас, ако не се сещате за нищо подходящо.

Песента на Принс "Cream" е класика в еротичните песни. Със сигурност няма да сгрешите с нейния избор...

Мадона и песента й "Justify My Love" е не по-малко популярна от първото ни предложение и в зависимост от танца, ако го правите изключително бавен, това е вашата песен.

AC/DC и "The Jack" е еротична песен, но с известна динамика, която ще ви позволи по-бързи движения в танца. Давайте!

И, момичета, не е нужно да правите акробатични изпълнения, за да се получи добър стриптийз. Просто бъдете себе си!

Коментирай