Интимно

В какво грешат жените за мъжете

Къде представите им се разминават с действителността

10.04.2013г. / 14 26ч.
Ана Петрова
Снимка: Outnow.ch

Снимка: Outnow.ch

Повечето жени смятат, че познават в детайли мъжете – характера им, начина им на мислене, реакциите ... дори подсъзнанието им. Така ли е обаче в действителност? Оказва се, че някои основни мъжки качества остават недоразбрани, подценени или недооценени от жените. Ето в какво най-често грешим.

Смятаме мъжете за недостатъчно чувствителни

Свързани статии

Всъщност всеки мъж си има свое „слабо място“, което е наистина чувствително. То е различно при различните мъже, но бъдете сигурни, че съществува и в определена ситуация ще излезе наяве. Не се изненадвайте, ако видите в очите му сълзи. Случва се и най-коравосърдечният мъж да заридае като дете, при това не става въпрос за филмов сценарий, а истинска житейска ситуация.

Мъжете мразят да разговарят

Нека си го кажем открито и честно – мъжете просто не обичат да ни слушат през цялото време. Те с удоволствие биха ни говорили за себе си, стига да им дадем тази възможност и да им отправим интересни и провокативни въпроси. Мъжете могат с часове да говорят за любимия си спорт, отбор или първенство, автомобили, оръжия, стига да дадете правилна насока на разговора или както се казва „да им запалите фитила“.

Мъжете харесват жени, които се обличат предизвикателно

Е, не може да се отрече, че повечето мъже биха проследили с поглед всяка жена, облякла твърде къса пола или блуза с дълбоко деколте, но те със сигурност могат да оценят по достойнство изтънчения вкус, който една жена би демонстрирала с начина си на обличане. Това не значи непременно да се забулите от глава до пети. Просто изберете дрехата, която би изтъкнала предимствата на фигурата ви и в същото време не би извадила всичко на показ...

Мъжете не обичат да спорят

Това се определя единствено и само от темата на спора. Сигурно сте били свидетели на дълги и разгорещени мъжки спорове на тема футболни мачове или отбори. Дали можете да сте добър опонент на своя мъж в подобен спор? Надали! В такъв случай не му се сърдете, че не подхваща спор с вас относно новото ви бельо или последната ви козметична серия.

Мъжете мислят само за секс

Безспорен факт е, че мъжете обичат и оценяват добрия секс. Но те също така ценят близостта и истинското приятелство. Повечето мъже, точно както и жените, биха дали всичко за една дълга и сериозна връзка. Сексът е от съществено значение за мъжете, но те високо оценяват и се нуждаят от честността, искреността и верността на избраната от тях жена.

Коментирай
10 rate up comment 0 rate down comment
Йордан ( преди 11 години )
Доста вярно. Има само една нещо, което трябва да се доуточни относно споровете. Мъжете не обичат да спорят за несъществуващи проблеми! На това отгоре, всяка караница и спор изгражда бариери между двата пола. А относно облеклото, според мен мъжете разделят жените на 2 основни вида - такива за забавление и такива за сериозни връзки.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар