Интимно

Какво издават секс позите за вас

Какви сме извън леглото

28.06.2013г. / 17 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Казват че позата, в която спим, издава част от нашата същност. Същото е при секс позите. Начинът, по който обичаме да правим секс, подсказва какви сме извън леглото. Ето някои от тях.

Мисионерската поза

Вие сте стабилни и завършени личности. Когато си поръчвате в ресторант или кафене, вие залагате на сигурното. Обичате силните взаимоотношения с партньора и в тази поза обичате да го гледате в очите, докато правите любов.

Свързани статии

Кучешката поза

Обичате пикантната храна, което ви прави още по-гореща в леглото. Темпераментна личност, която обича неизвестното, което е зад нея, особено когато носи серия от оргазми.

Жената върху мъжа

Определено дамите, които възсядат мъжете, знаят как да се сдобият с нов чифт обувки или да задоволят друго свое желание. Обичат да гледат порно.

Поза лъжички

Чувствителни, малко мързеливи, но и щастливи хора. Обичате прегръдките, но внимавайте на кого поверявате сърцето си.

Прави

За вас животът е поредица от състезания, в които вие определено може да се похвалите с победи. Правата поза в никакъв случай не ви изморява. Целенасочени и устремени личности сте. Имате високи изисквания към бизнеспартньора си и половинката в леглото.

Когато се гледате в огледалото

Обичате ролевата игра и да чувате колко невероятни сте в леглото. Успешни в кариерата, дисциплинирани, но и големи флиртаджии. С вас сексът е огнен.

Коментирай
Свободно време