Интимно

Какви мъже привличат женското внимание

През различните периоди от нашия живот ние се впечатляваме от различни типове мъже

20.07.2013г. / 14 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Жените винаги търсят, ако не идеалния ( няма такъв), то поне онзи мъж, който може да оправдае очакванията им. Всяка една от нас се нуждае от закрила, внимание и уважение. През различните периоди от живота ни, ние се впечатляваме от различни типове мъже, което е съвсем нормално, защото израстваме през годините.

Свързани статии

Ставаме по-мъдри, знаем какво искаме и какво можем да дадем, ставаме повече жени. Ето кои са тези типове мъже, които наистина могат да привлекат вниманието на една жена и да го задържат за дълго време.

Увереният

Той излъчва сигурност и увереност. Не се сравнява с други мъже, защото знае какво може да постигне. Не търси одобрение, но приема комплименти. Той не е надут, а психически силен, което кара една жена да се чувства сигурна и защитена.

Романтичният

Обикновено дамите са тези, които са по-предразположени към романтични изненади. Но той, романтикът, е готов да каже на целия град, че ви обича, поръчвайки билборд, на който е изписано името ви. Обича да подарява цветя и да използва други романтични жестове.

Ексцентричният

Той е интересен и интелигентен, обича да пътува. Спонтанен е, живее за момента и е малко бунтар. Непредвидим в положителния смисъл на думата, той винаги изненадва жената до себе си.

Интелигентният мъж

Тези мъже са с богата обща култура. Те са любопитни, четат много. Имат интереси и познания в различни области и разговорът с тях никога не може да бъде скучен. Умеят да разказват истории по изключително увлекателен начин и са добри слушатели. Дават адекватни съвети в трудни ситуации и са премерени в емоциите си, когато са под напрежение. Освен това са забавни и с чувство за хумор.

Внимателният

Той е джентълмен, зряла личност и е чувствителна натура. Знае как да накара една жена да се чувства такава. Не спира да показва интерес към нея.

Със сигурност мъжът, който ще привлече вниманието ни ще бъде една хармония от типажи. Той никога няма да е само забавен или само романтичен. Но винаги ще има една основна черта в неговия характер, която ще го отличава от останалите.

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Iliya ( преди 10 години )
Shte mi e interesno da vidq i jenskata versia na tazi statia :)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар