Интимно

Кой е идеалният партньор за вас според зодията ви

Астрологични препоръки за подходящи връзки

01.10.2013г. / 11 10ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Скорпион – Най-добро партньорство с Телец, също и с Рак, Риби, Козирог и Дева. Динамични, между Скорпионите и Телците има силно и фатално привличане. И двата знака искат да са доминиращи в една връзка.

Стрелец – най-добро партньорство с Близнаци, също и с Овен, Лъв, Водолей и Везни. Интересна комбинация на два знака с непостоянен характер. Мужде тях има силно сексуално привличане и трайни взаимоотношения.

Свързани статии

Козирог – най-добро партньорство с Дева, също и с Телец, Дева, Скорпион и Риби. Може да се получи интересна връзка с Девата. Те могат да бъдат ваши учители и добри съветници.

Водолей – Най-добро партньорство с Лъв също и с Близнаци, Везни, Стрелец и Овен. Противоположностите се привличат. Направете комбинация от вашите таланти и тези на Лъва за повече успех. Може да имате известни трудности, защото някои Лъвове си падат малко консервативни.

Риби – Най-добро партньорство с Рак, също и със Скорпион,, Козирог и Телец. Имат силна емоционална връзка и лесно се разбират. И двата знака проявяват гъвкавост в отношенията.

Коментирай