Интимно

Какви въпроси си задават мъжете след секс

Най-често ги мъчи въпросът дали жената не е симулирала оргазъм

04.10.2013г. / 12 45ч.
Нина Иванова
Снимка: Outnow.ch

Снимка: Outnow.ch

Дали и какво си мислят най-често господата след бурен секс, това се питат жените. Дали и мъжете си задават същите въпроси като жените, имат ли колебания и изобщо какво им се върти в главата винаги е интересно да се разбере.

Ето защо ще се опитаме да дадем няколко предположения за това какво наистина си мислят мъжете след секс с половинката, като разделяме статията на два момента – двойки, които правят секс за една нощ и двойки с дълга, постоянна връзка.

Секс за една нощ

„Защо го направих“

Много от мъжете си задават именно този въпрос – защо са го направили и дали наистина харесват тази жена или са действали от нагон. Просто и ясно.

„Да й се обадя ли“

Вторият най-задаван въпрос в съзнанието им е дали да й се обадят пак. Ако сексът е бил хубав, няма съмнение, че пак ще се обадят, но в обратния случай – едва ли...

„Искам ли да я видя пак“

Дали е било само секс или симпатиите към жената са нещо повече от сексуален апетит. Това е важен въпрос, на който мъжете държат да си отговорят, независимо че ние, жените, не вярваме че в подобни ситуации мъжете могат да проявят чувствителност. Всъщност и те се замислят за евентуална бъдеща връзка с жената, с която току-що са преспали.

„Какво ще кажа на момчетата“

Зарязал ги е в разгара на нощта, за да се прибере с готиното маце от бара. И веднага мисли как ще представи ситуацията на момчетата и как ще се изфука с креватните си изпълнения. Мъже, какво да ги правиш!

„Какви ще са последиците“

Често мъжете си задават въпроси от типа „Какво ще стане сега (Дали тя иска да сме нещо повече? Какви ще са последиците от тази нощ“ и т. н..

Секс в дълга връзка

Когато двойката е заедно от дълго време и се познава достатъчно добре, въпросите и нещата, които вълнуват партньорите са по-различни. Например той се пита:

Свързани статии

„Дали й хареса?"

Много важно е за мъжете да знаят, че за половинката им сексът е бил хубав и удовлетворяващ. Когато мъжът знае, че е задоволил партньорката си, той се чувства горд и щастлив. Да достави удоволствие на гаджето е своеобразен афродизиак.

„Дали наистина свърши“

Тъй като голяма част от жените са симулирали поне веднъж в живота си оргазъм, той се пита дали този път тя е свършила наистина или не.

„Достатъчно често ли правим секс“

За един мъж сексът никога не е достатъчен. За него винаги може още и още, стига половинката да е съгласна. И често се допитва до приятелите си колко често правят те самите секс. И ако той прави по-малко от тях, лошо. Значи трябва да наваксва...

Коментирай